aboutus

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: SRT
Aantal werknemers: 300~500
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

SRT is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

 

Hoofdkwartier: Peking

4 bureaus: Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang

16 agenten overzee: Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Colombia, Portugal, Canada, Bulgarije.

2 dochterondernemingen in China

Geschiedenis

Gevestigd in Maart 2016, is SRT een creatief technologisch die bedrijf op onderzoek en verrichtingsteams van Beihang-Universiteit wordt gebaseerd.

Dienst

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

SRT is geëngageerd aan de bevordering en de toepassing van zachte robottechnologie. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering en beeldverwerking.

Ons Team

Het personeel van R&D van SRT is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten.

Contactgegevens