Bericht versturen
Thuis >

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Profiel van het bedrijf

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd
Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Verkoper

Merken:

SRT

Nr van Werknemers:

300~500

Oprichtingsjaar:

2016

Exportp.c.:

80% - 90%

Inleiding

Zacht die Co. van de Robottechnologie, Ltd (hierna als „SRT wordt bedoeld“) is een innovatief die technologiebedrijf op zachte robottechnologie wordt gebaseerd. Het bedrijf heeft het gehele procesontwerp, de productie en de verwante controletechnologie van zachte robots. De industriële stichting van de verwerkende industrie, volledig spel geven aan de synergistic voordelen van industrialisatie, en het relevante technische niveau die blijven bij het front van de industrie. Momenteel, zijn de producten gebruikt in halfgeleider, vers voedsel, 3C, autodelen, medische apparatuur en andere industrieën.

 

Als bedrijf die van de technologiegroep de wereld dienen, is SRT gestationeerd in Peking, met filialen in Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang, Hefei, Shanghai, Zhuhai, Tokyo, Japan, en agentschappen in 16 landen rond de wereld. Krachtens betrouwbare producten en de dienst van goede kwaliteit, is SRT samengewerkt met Foxconn, Delta, Schneider, BYD, CATL, KFC, het Voedsel van Wuxi goed, Huamei Mooncakes, Faurecia, Valeo, Bosch, HALS, Anson Technology en andere belangrijke ondernemingen in 3C, machtsbatterij, voedsel, automobielcomponenten en vacuümkop. De producten zijn verkocht aan de V.S., Japan, Korea, Europa en vele landen in Zuidoost-Azië. Bovendien is een robot van de handrehabilitatie met actieve weerstand opleidingsfunctie ontwikkeld, en de registratie van Klasse II is medisch apparaatproducten voltooid, en een vergunning van de medisch apparaatproductie is verkregen. Het ondernemingsgeval werd geselecteerd in het eerste nationale „Blauwe Boek op de Ontwikkeling van van de Rehabilitatieassistive van China de het Apparatenindustrie“ in de industrie van het rehabilitatie assistive apparaat.

 

Het bedrijf is geschat als derde partij van „Weinig Reuze“ ondernemingen in het land, eerste partij van „Weinig Reuze“ ondernemingen in Peking, en kleine en middelgrote ondernemingen in Peking. , De high-tech onderneming van Zhongguancun, Peking-Vlakke ondernemingswetenschap en technologieonderzoek en ontwikkelingsinstelling, deskundige eenheid van het Intelligente Verwerkende Comité van Zhejiang; won de eerste prijs van de 2021 HICOOL Globale Ondernemerschapsconcurrentie, en „van de Makerchina“ van 2020 de Innovatie van het MKB en van de Ondernemerschapsconcurrentie Nationale Def. de eerste plaats, de speciale prijs van de ondernemingsgroep de „van de Makerpeking“ van 2020 Innovatie en de Ondernemerschapsconcurrentie, enz.

 

 

Service

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

SRT is geëngageerd aan de bevordering en de toepassing van zachte robottechnologie. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering en beeldverwerking.

Geschiedenis

SRT, opgericht in maart 2016, is een creatief technologisch bedrijf gebaseerd op onderzoeks- en operatieteams van de Beihang Universiteit.

 

2016

- Soft Robot Tech opgericht in maart.
- Eerste optreden op PROPAK Shanghai, China in juli.
- Eerste product ontwikkeld in november.
- Contract getekend met eerste overzeese.agent Ispsolution.co.kr in november.
- 10 nieuwe producten uitgerold in 2016.

 

2017

- Soft Robot Tech werd in januari vermeld als High-Tech Enterprise van Zhongguancun.
- Werkte samen met Foxconn en nam deel aan de productie van iPhone 10 in augustus.
- In september een engelinvestering van 10 miljoen RMB verkregen.
- Soft Robot Tech vermeld als Nationale, High-Tech Enterprise in oktober.
- Suzhou Soft Robot Tech opgericht in december.
- 16 nieuwe producten uitgerold in 2017, 22 coöperatieve klanten ontwikkeld.

 

2018

- Shenzhen Soft Robot Tech opgericht in april.
- In april de eerste bestelling van HAERS-thermosflessen ter waarde van een miljoen ontvangen.
- Beoordeeld als baanbrekende innovatieve onderneming van Zhangjiagang in mei.
- In oktober level I leverancier geworden van Delta Group.
- Beoordeeld als baanbrekende innovatieve onderneming van Suzhou in november.
- In december een Pre-A-investering van 16,6 miljoen RMB verkregen.
- In december 2018 onderscheiden met de High-Tech Golden Award voor “Robot Application Product”.
- Rapporteerde in december aan Mahathir Mohamad, premier van Maleisië, over de slimme oogstoplossing.
- 29 nieuwe producten uitgebracht, 85 klanten ontwikkeld, twee buitenlandse agenten getekend en twee landen bediend in 2018.

 

2019

- In mei een rondefinanciering van 10 miljoen RMB verkregen.
- Zhangjiagang R&D- en productiecentrum voltooid in mei.
- Suzhou Soft Robot Smart Equipment opgericht in juni om intelligente productieoplossingen te bieden.
- Beoordeeld als innovatief project "Double-Talent" van Suzhou of Year 2019 in juli.
- Suzhou Box Vision, opgericht in augustus, biedt machinegebaseerde visiedetectiemogelijkheden.
- Geselecteerd door het Yongkang Thermos Bottle Industrial Internet Platform, dat in oktober werd gesponsord door het Zhejiang Provincial Intelligent Manufacturing Committee.
- Speciale berichtgeving door Nikkei Business Weekly, een professioneel economisch tijdschrift uit Japan, in november.
- Beoordeeld als professionele industriële internetserviceprovider van Suzhou in november.
- Won de Silver Award in de categorie commerciële en industriële groei van de 6e CASIC Cup “Creative Youth” Chinese Youth - Innovation and Entrepreneurship Competitie in november.
- In december twee prijzen toegekend bij de hightech industriële Gouden Bal van 2019: “Product van het jaar” en “Top-10 onderneming met snelste groei van het jaar”.
- In december de eerste bestelling van een Ansheng-thermosfles ter waarde van 10 miljoen ontvangen.
- 70 producten uitgebracht, 194 klanten ontwikkeld, 14 buitenlandse agenten ondertekend en 12 landen bediend in 2019.

 

2020

- In maart beoordeeld als “Algemene Aannemer Digitale Transformatie van Yongkang Thermos Bottle” en “uitstekend technisch service-instituut voor slimme transformatie”.
- In mei werd Ruanjia uitgebracht, het nationale eerste gezondheidsherstelproduct voor ledemaatstoornissen na een herseninfarct.
- In mei aangesloten bij het plan van Microsoft Accelerator.
- De eerste automatische productielijn voor thermosflessen ter wereld werd in juni opgeleverd.
- Beoordeeld als “gespecialiseerde nieuwe” kleine en middelgrote onderneming van Peking in juli.
- Geëerde speciale onderscheiding in de categorie Enterprise van de “Maker Beijing 2020” Innovation and Entrepreneurship Competition in september.
- Behaalde de eerste prijs in de categorie Enterprise van de 2020 “Maker China” Innovation and Entrepreneurship Competition in oktober.
- Hefei Seritan, opgericht in oktober, biedt een totaaloplossing op het gebied van verpakking, opslag en logistiek.
- Nam in oktober samen met Microsoft deel aan de derde China International Import Expo, als wereldwijde slimme fabrikantpartner van Microsoft.
- In november een B-ronde-financiering van 66,6 miljoen RMB verkregen.
- Beoordeeld in de top-10 van de “Global Top-50 New Companies with Most Potential” in december.
- 86 producten uitgebracht, 186 klanten ontwikkeld, 5 buitenlandse agenten ondertekend en 15 landen bediend in 2020.

 

2021

- Het hoofdkantoor en het R&D-gebouw van SRT zijn in januari verhuisd naar een nieuwe locatie.
- Beoordeeld als lid van de Artificial Intelligence Industry Innovation Alliance in januari.
- Beoordeeld als een gespecialiseerde nieuwe “Little Giant” onderneming van Peking in mei.
- Vier grote nieuwe productseries die in mei op de markt zijn gebracht.
- Speciale dekking door Economy Half Hour van de economische CCTV-zender in juni.
- Heeft deelgenomen aan de Nationale "Specialized New" Small and Medium-sized Enterprises Summit, gezamenlijk gesponsord door het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie en de provinciale volksregering van Hunan, en heeft in juli relevante projecten tentoongesteld.
- Vereerde de titel van nationaal gespecialiseerde nieuwe “Little Giant” en werd in augustus geïnterviewd door CCTV-nieuwszender als een belangrijke onderneming.
- Won de eerste prijs op de HICOOL Global Entrepreneur Summit en Entrepreneurship Competition in september.
- Het heeft 148 patenten, waaronder 10 internationale patenten en 48 uitvindingsoctrooien.De producten worden naar 23 landen over de hele wereld geëxporteerd en bedienen bijna 400 toonaangevende klanten in 20 industrieën.

 

2022

- Maart: Soft Robot Tech Co., Ltd wordt opgericht in Yongkang City, provincie Zhejiang, China.Het bedrijf beschikt over productiemogelijkheden voor apparatuur en industriële oplossingen.

- April: De voorzitter van de Civil Constitution Party, Hao Mingjin, leidde een team om onderzoek te doen en discussies te voeren bij Soft Robot Tech Co., Ltd.

- April: Soft Robot Tech Co., Ltd richt een dochteronderneming op genaamd Beijing Microfair Semiconductor Technology Co., Ltd. Deze dochteronderneming heeft onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van halfgeleiderprocessen en -apparatuur.

- Mei: Soft Robot Tech Co., Ltd werd geselecteerd als een van de "Leading Enterprises" voor de AI Industry Innovation Task van 2021.

- Mei: Soft Robot Tech Co., Ltd heeft een nieuwe financieringsronde van 60 miljoen RMB veiliggesteld, met investeringen van overheidsbedrijven Beijing Economic-Technological Development Area Group en Xinchuang Phase I Fund

- Mei: Soft Robot Tech Co., Ltd was te zien in een speciaal rapport over het Beijing TV-programma "Applaud for You".

- Juni: Soft Robot Tech Co., Ltd werd officieel goedgekeurd als een gezamenlijk onderwijs- en talentontwikkelingsproject door het ministerie van Onderwijs.

- Juli: Soft Robot Tech Co., Ltd wordt vermeld als een van de "Little Giant"-ondernemingen en ontvangt belangrijke steun van het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie als een gespecialiseerde en innovatieve kleine en middelgrote onderneming op nationaal niveau.

- Augustus: Soft Robot Tech Co., Ltd werd door de China Chain Store & Franchise Association (CCFA) geselecteerd als een van de "opkomende retailtechnologiebedrijven in China in 2022".

- September: Soft Robot Tech Co., Ltd hield met succes de oprichtingsconferentie van Beijing Soft Robot Tech Co., Ltd.

- November: Soft Robot Tech Co., Ltd ontvangt de certificering voor nieuwe technologie en nieuwe producten (diensten) in Beijing voor het jaar 2022.

- December: Soft Robot Tech Co., Ltd nam het voortouw bij het opstellen van de Zhongguancun Group Standard - T_ZSA 127-2022 "Algemene specificatie voor opblaasbare flexibele vingers voor grijpklemmen."

 

2023

-In mei behaalde de SRT flexibele vingermodule de eerste Zhongguancun-standaardproductcertificering met "1-tekenteken" in de sector;
-Won in juni de eerste prijs in de Innovation Nanshan 2023 Entrepreneurship Star Challenge Industrial Robot Award;
-In augustus hebben we twee opeenvolgende financieringsrondes verkregen voor een totaalbedrag van 150 miljoen yuan.De Series C-financiering wordt geleid door Jinshi Investment, terwijl Series C+ wordt geïnvesteerd door Shenqi Capital en Zhuoxing Fund.Xinghan Capital fungeert als exclusieve financiële adviseur voor de lange termijn;
-In september werd hij vice-voorzitter van de National Robot Industry Industry Education Integration Community;
-In oktober werd hij secretaris-generaal van de National Robot Industry Industry Education Integration Community;
-In oktober werd hij voorzitter van de National Robot Industry Industry Education Integration Community;
-In december werd het erkend als een van de eerste lichting proefondernemingen voor de integratie van geavanceerde productie- en moderne dienstensectoren in Peking;
-In december ontving Zhao Xin, de voorzitter van het bedrijf, de titel van Outstanding Talent van de 2e Yicheng/Yiqilin Talent van de 2e Yicheng;

Ons team

Het R & D-personeel van SRT is afkomstig van de Harvard University, de Northeastern University of American, de Beihang University en andere bekende universiteiten.

 

CHINA Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Zhao Xin- Voorzitter van de Raad van Bestuur

 

Hij behaalde zijn bachelor in automatisering aan de Beijing University of Technology en zijn master in projectmanagement aan de Northeastern University.Hij werkte aan de Universiteit van Aeronautics en Astronautics in Beijing., verantwoordelijk voor het personeelswerk.

 

CHINA Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Gao Shaolong- CEO.

 

Geïnteresseerd in het onderzoek naar de ontwikkeling van de technologieën voor de robotica en de mechanische productie;Baccalaureus Mechanical Engineering en Automation, Master of Aerospace Manufacturing, en Doctor of VLSI.

 

CHINA Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Bao Lei- CTO.

 

Hij behaalde zijn master aan de Chinese Academie voor Machineriewetenschappen en Technologie.hij heeft deelgenomen aan een aantal geavanceerde bionische wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de Universiteit van Luchtvaartkunde en Astronautica van Peking en het Beijing Institute of Technology.

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.