aboutus

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: SRT
Aantal werknemers: 300~500
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Zacht die Co. van de Robottechnologie, Ltd (hierna als „SRT wordt bedoeld“) is een innovatief die technologiebedrijf op zachte robottechnologie wordt gebaseerd. Het bedrijf heeft het gehele procesontwerp, de productie en de verwante controletechnologie van zachte robots. De industriële stichting van de verwerkende industrie, volledig spel geven aan de synergistic voordelen van industrialisatie, en het relevante technische niveau die blijven bij het front van de industrie. Momenteel, zijn de producten gebruikt in halfgeleider, vers voedsel, 3C, autodelen, medische apparatuur en andere industrieën.

 

Als bedrijf die van de technologiegroep de wereld dienen, is SRT gestationeerd in Peking, met filialen in Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang, Hefei, Shanghai, Zhuhai, Tokyo, Japan, en agentschappen in 16 landen rond de wereld. Krachtens betrouwbare producten en de dienst van goede kwaliteit, is SRT samengewerkt met Foxconn, Delta, Schneider, BYD, CATL, KFC, het Voedsel van Wuxi goed, Huamei Mooncakes, Faurecia, Valeo, Bosch, HALS, Anson Technology en andere belangrijke ondernemingen in 3C, machtsbatterij, voedsel, automobielcomponenten en vacuümkop. De producten zijn verkocht aan de V.S., Japan, Korea, Europa en vele landen in Zuidoost-Azië. Bovendien is een robot van de handrehabilitatie met actieve weerstand opleidingsfunctie ontwikkeld, en de registratie van Klasse II is medisch apparaatproducten voltooid, en een vergunning van de medisch apparaatproductie is verkregen. Het ondernemingsgeval werd geselecteerd in het eerste nationale „Blauwe Boek op de Ontwikkeling van van de Rehabilitatieassistive van China de het Apparatenindustrie“ in de industrie van het rehabilitatie assistive apparaat.

 

Het bedrijf is geschat als derde partij van „Weinig Reuze“ ondernemingen in het land, eerste partij van „Weinig Reuze“ ondernemingen in Peking, en kleine en middelgrote ondernemingen in Peking. , De high-tech onderneming van Zhongguancun, Peking-Vlakke ondernemingswetenschap en technologieonderzoek en ontwikkelingsinstelling, deskundige eenheid van het Intelligente Verwerkende Comité van Zhejiang; won de eerste prijs van de 2021 HICOOL Globale Ondernemerschapsconcurrentie, en „van de Makerchina“ van 2020 de Innovatie van het MKB en van de Ondernemerschapsconcurrentie Nationale Def. de eerste plaats, de speciale prijs van de ondernemingsgroep de „van de Makerpeking“ van 2020 Innovatie en de Ondernemerschapsconcurrentie, enz.

 

 

Geschiedenis

Gevestigd in Maart 2016, is SRT een creatief technologisch die bedrijf op onderzoek en verrichtingsteams van Beihang-Universiteit wordt gebaseerd.

 

2016

- Zachte die Robottechnologie in Maart wordt gevestigd.
- Eerste verschijning op PROPAK Shanghai, China in Juli.
- Eerste product in November wordt ontwikkeld dat.
- Ondertekend contract met eerste overseas.agent Ispsolution .co.kr in November.
- 10 nieuwe die producten in 2016 worden ontwikkeld.

 

 

2017

- Zachte die Robottechnologie als High-tech Onderneming van Zhongguancun in Januari wordt vermeld.
- Samengewerkt met Foxconn en deelgenomen aan de productie van iPhone 10 in Augustus.
- Verkreeg een engeleninvestering van 10 miljoen RMB in September.
- Zachte Robottechnologie vermeld zoals Nationale, High-tech Onderneming in Oktober.
- Technologie van de Suzhou Zachte die Robot in December wordt gevestigd.
- 16 nieuwe die producten in 2017 worden ontwikkeld, ontwikkeld 22 behulpzame cliënten.

 

2018

- Technologie van de Shenzhen Zachte die Robot in April wordt gevestigd.
- Verkreeg de eerste miljoen-vlakke orde van HAERS-thermosflessenflessen in April.
- Geschat als bereidende innovatieve onderneming van Zhangjiagang in Mei.
- Werd leverancier vlak-I van Deltagroep in Oktober.
- Geschat als bereidende innovatieve onderneming van Suzhou in November.
- Verkreeg een investering pre-A van 16,6 miljoen RMB in December.
- Eerde de High-tech Gouden Toekenning van 2018 van „het Product van de Robottoepassing“ in December.
- Gerapporteerd aan Mahathir Mohamad, Eerste minister van Maleisië, over de slimme het oogsten oplossing in December.
- Vrijgegeven 29 nieuwe producten, ontwikkeld 85 cliënten, ondertekend twee agenten overzee en gediend twee landen in 2018.

 

2019

- Verkreeg een Ronde Financiering van 10 miljoen RMB in Mei.
- Zhangjiagang R&D en het Verwerkende Centrum voltooiden in Mei.
- Slimme die Materiaal van de Suzhou het Zachte Robot in Juni wordt gevestigd, intelligente productieoplossingen te verstrekken.
- Geschat als „dubbel-Talenten“ innovatief project van Suzhou van Jaar 2019 in Juli.
- De Visie van de Suzhoudoos in Augustus wordt gevestigd, die machine-based vermogen dat van de visieopsporing verstrekken.
- Geselecteerd door het Yongkang-Platform van Internet van de Thermosflessenfles Industriële dat door Zhejiang Provincial Intelligent Verwerkende Comité in Oktober werd gesponsord.
- Speciale dekking door Nikkei Wekelijks Business, een professioneel economisch dagboek van Japan, in November.
- Geschat als Industriële professionele provider van Internet van Suzhou in November.
- Won de Zilveren Toekenning in de Categorie van de Commerciële en Industriële Groei van 6de de Chinese Jeugd CASIC van de Kop „Creatieve Jeugd“ - Innovatie en de Ondernemerschapsconcurrentie in November.
- Geëerd twee prijzen van high-tech industriële Gouden de Baltoekenning van 2019 van „Product van het Jaar“ en „top 10 onderneming met de snelste groei van het jaar“ in December.
- Verkreeg eerste 10 de miljoen-niveau orde van Ansheng-thermosflessenfles in December.
- Vrijgegeven 70 producten, ontwikkeld 194 cliënten, ondertekend 14 agenten overzee en gediend 12 landen in 2019.

 

2020

- Geschat als „Digitale Transformatiealgemene aannemer van Yongkang-Thermosflessen excellen de Fles“ en „de instelling van de techniekdienst van slimme transformatie“ in Maart.
- Vrijgegeven Ruanjia, het nationale eerste product van de gezondheidsterugwinning voor de post-hersenstoring van het slaglidmaat in Mei.
- Toegetreden in het plan van Microsoft-Versneller in Mei.
- De globale eerste automatische die productielijn van de thermosflessenfles in Juni wordt geleverd.
- Geschat zoals " zich Nieuwe“ kleine en middelgrote onderneming van Peking in Juli specialiseerde.
- Geëerde speciale toekenning van Ondernemingscategorie van de „Innovatie Maker van Peking 2020“ en Ondernemerschapsconcurrentie in September.
- Geëerde eerste prijs in de Ondernemingscategorie van de „van de Makerchina“ van 2020 Innovatie en Ondernemerschapsconcurrentie in Oktober.
- Hefei Seritan in Oktober wordt gevestigd, verstrekkend algemene oplossing van verpakking, pakhuis en logistiek die.
- Nam aan de Internationale Invoer Expo van Derde China samen met Microsoft deel, die een globale slimme fabrikantenpartner van Microsoft in Oktober zijn.
- Verkregen B-om financiering van 66,6 miljoen RMB in November.
- Top 50 top 10 geschat van de „Globale Nieuwe Bedrijven met het Meeste Potentieel“ in December.
- Vrijgegeven 86 producten, ontwikkeld 186 cliënten, ondertekend 5 agenten overzee en gediend 15 landen in 2020.

 

2021

- SRT-Hoofdkwartier en R&D-de bouw naar nieuwe plaats in Januari wordt verplaatst dat.
- Geschat als lid van de Innovatie Alliance van de Kunstmatige intelligentieindustrie in Januari.
- Geschat als gespecialiseerde nieuw „Weinig Reuze“ onderneming van Peking in Mei.
- Vier belangrijke nieuw die productreeksen in Mei op de markt worden gebracht.
- Speciale dekking tegen Economiehalf uur van economisch kanaal van kabeltelevisie in Juni.
- Deelgenomen aan Nationaal „specialiseerde zich Nieuwe die“ Kleine en middelgrote ondernemingentop gezamenlijk door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie en van Hunan wordt gesponsord de Overheid van Provinciale Mensen en stelde relevante projecten in Juli tentoon.
- Eerde de titel van nationale gespecialiseerde nieuw „Weinig Reus“ en geïnterviewd door kabeltelevisie-nieuwskanaal als zeer belangrijke onderneming in Augustus.
- Gewonnen eerste prijs in de Globale Ondernemer Summit van HICOOL en Ondernemerschapsconcurrentie in September.
- Het heeft 148 octrooien, met inbegrip van 10 internationale octrooien en 48 uitvindingsoctrooien. Zijn producten worden uitgevoerd naar 23 landen rond de wereld, die bijna 400 belangrijke klanten in de 20 industrieën dienen.

Dienst

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

SRT is geëngageerd aan de bevordering en de toepassing van zachte robottechnologie. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering en beeldverwerking.

Ons Team

Het personeel van R&D van SRT is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten.

 

China Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Zhao Xin - Voorzitter van de Raad

 

Hij ontving zijn baccalaureaat in Automatisering van de Universiteit van Peking van Technologie en zijn doctoraal examen in Projectleiding van Noordoostelijke Universiteit. Hij gebruikte om op de Universiteit van Peking van Luchtvaartkunde en Ruimtevaart, verantwoordelijk voor het personeelswerk te werken.

 

China Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Gao Shaolong - CEO

 

Bestudeerd op de School van Werktuigbouw en Automatisering, Beihang-bracht de Universiteit, belast met de studie en het onderzoek van robotica en mechanische productie technologieën met elkaar in verband; Vrijgezel van Werktuigbouw en Automatisering, Meester van Ruimtevaart Productie, en Arts van VLSI.

 

China Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Bao Lei - CTO

 

Hij ontving zijn doctoraal examen van de Academie van China van Machineswetenschap en Technologie. Als kernlid, nam hij aan een aantal scherp-rand bionische wetenschappelijke onderzoeksprojecten deel van de Universiteit van Peking van Luchtvaartkunde en Ruimtevaart en het Instituut van Peking van Technologie.

 

 

 

Contactgegevens