Bericht versturen
Thuis >

Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Profiel van het bedrijf

Fabriekstocht
Production Line

De zachte robottechnologie komt uit het onderzoek en de ontwikkeling van zachte organismen zoals octopus en kwallen voort. Het is een nieuw onderwerp het integreren bionicaonderzoek, intelligente materialen en een intelligente controle. De zachte die robot van flexibele materialen wordt gemaakt kan ononderbroken misvorming bereiken, onbeperkte vrijheid hebben in principe, en goede veiligheid en verenigbaarheid natuurlijk hebben.

OEM/ODM

SRT is toegekend de nationale high-tech onderneming, de high-tech onderneming van ZOL, en overgegaan de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, de EU-AP certificatie, van de de veiligheidsinspectie van de EU RoHS certificatie, van de V.S. & van Japan FDA certificatie, Europese Ce-certificatie, en heeft in binnen- en buitenland meer dan 60 intellectuele-eigendomsrechten. De producten worden uitgevoerd naar de Europese Unie, de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea, Hong Kong, Taiwan en andere plaatsen, het dient 3C, machtsbatterij, voedsel, autodelen en andere de industrie belangrijke ondernemingen zoals Foxconn, Delta, Schneider, BYD, CATL, KFC, Anjoy, Huamei-Voedsel, Faurecia, Valeo, Bosch, enz.
Wij hebben bureaus in Peking, Suzhou, Zhangjiagang en Shenzhen, en agentschappen overzee in Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Canada, Bulgarije en Colombia.

R&D

Soft Robot Tech Co., Ltd. (SRT) werd opgericht in maart 2016, het is een innovatief technologiebedrijf met de R & D- en operationele teams van de Beihang University en de Northeastern University als kern.SRT beschikt over een complete set van productie-apparatuur en aanverwante procesapparatuur van zachte robots in de wereld. Om het gehele procesontwerp, de productie en de bijbehorende beheertechnologie van zachte robots te beheersen, vult het de marktlek op het gebied van sorteren en verpakken van speciale en kwetsbare artikelen.

 

  

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.