aboutus
lopende band

De zachte robottechnologie komt uit het onderzoek en de ontwikkeling van zachte organismen zoals octopus en kwallen voort. Het is een nieuw onderwerp het integreren bionicaonderzoek, intelligente materialen en een intelligente controle. De zachte die robot van flexibele materialen wordt gemaakt kan ononderbroken misvorming bereiken, onbeperkte vrijheid hebben in principe, en goede veiligheid en verenigbaarheid natuurlijk hebben.

OEM / ODM

SRT is toegekend de nationale high-tech onderneming, de high-tech onderneming van ZOL, en overgegaan de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem, de EU-AP certificatie, van de de veiligheidsinspectie van de EU RoHS certificatie, van de V.S. & van Japan FDA certificatie, Europese Ce-certificatie, en heeft in binnen- en buitenland meer dan 60 intellectuele-eigendomsrechten. De producten worden uitgevoerd naar de Europese Unie, de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea, Hong Kong, Taiwan en andere plaatsen, het dient 3C, machtsbatterij, voedsel, autodelen en andere de industrie belangrijke ondernemingen zoals Foxconn, Delta, Schneider, BYD, CATL, KFC, Anjoy, Huamei-Voedsel, Faurecia, Valeo, Bosch, enz.
Wij hebben bureaus in Peking, Suzhou, Zhangjiagang en Shenzhen, en agentschappen overzee in Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Canada, Bulgarije en Colombia.

R & D

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) werd opgericht in Maart 2016, is het een innovatief technologiebedrijf met de teams van R&D en van de verrichting van de Universitaire en Noordoostelijke Universiteit van Beihang als kern. SRT heeft een volledige reeks van de productie van materiaal en verwant procesmateriaal van zachte robots in de wereld. Om het gehele procesontwerp, de productie en de verwante controletechnologie van zachte robots te beheersen, vult het het markthiaat op het gebied van het sorteren en verpakking van speciaal-gevormde en kwetsbare punten.

 

Contactgegevens