products

900g compacte Voedseltangen die Kwetsbare Punten grijpen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Peking, China
Merknaam: Soft Robot Gripper
Certificering: FDA CE ISO
Modelnummer: Zachte Robottang - Compacte Tang (sfg-ftn-M1520)
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Kartonpakket
Levertijd: 2-3 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: Afhankelijk van de ordehoeveelheid
Gedetailleerde informatie
Naam: Zachte Robottang model: Compacte tang-SFG-FTN2
Certificering: FDA CE ISO Lading: 900g
Toepassing: Foodindustry, 3C, Medische apparatuur, Enz. Materiaal: Food-grade kiezelzuurgel
Smax: 30mm Gewicht: 347g
Hoog licht:

900g voedseltangen

,

FDA-voedseltangen

,

Kwetsbare Punten zachte tangen


Productomschrijving

 

 

 

Zachte Robottang - Compacte tang-SFG-FTN2

 

Productomschrijving

De zachte Tangen kunnen als vingers dienst doen die plukken en zacht hard-aan-handvatproducten plaatsen. De tangen zijn aanpassings, rendabel, eenvoudig-aan-gebruik en kunnen helpen automatisering aan traditionele handverpakkingstoepassingen brengen.

 

Parameter

Model Afmetingen (mm) Het grijpen Capaciteit Netto gewicht (g)
W L C E F G Smax*

G+2Smax

(mm)

Lading

(G)

Frequentie

(cpm)

Sfg-FTN2 M5058 50 58 43 75 70 11 30 71 900 ≤80 347


Toepassingen

Deze tang heeft een klein volume en is geschikt om kleine en kwetsbare punten te grijpen, zoals het grijpen van reageerbuizen in de farmaceutische industrie, die kleine kringsraad in de 3C-industrie grijpen, etc. (Voor details, te zien gelieve de gevalvideo's van diverse industrieën in de producttoepassing)

 

 

Hoge groothandel - pneumatische zachte de robottang van de kwaliteits nieuwe voorraad

 

Ongeveer ons

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is een innovatief die technologiebedrijf op de technologie van de softwarerobotica wordt gebaseerd. Zijn hoofdkwartier wordt gevestigd in Tianji Zhigu, Economische de Ontwikkelingsstreek van Yizhuang, Peking. Zijn R&D-personeel is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten. SRT is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

 

Hoofdkwartier: Peking

4 bureaus: Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang

16 agenten overzee: Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Colombia, Portugal, Canada, Bulgarije.

2 dochterondernemingen in China

 

Contactgegevens
admin