Bericht versturen
Thuis > producten > Flexibele Robottang >
De farmaceutische Tang van de de Industriesrt Flexibele Robot

De farmaceutische Tang van de de Industriesrt Flexibele Robot

Flexibele de Robottang van SRT 400g

400g flexibele Robottang

400g farmaceutische zachte tang

Plaats van herkomst:

Peking, China

Merknaam:

Flexible Robot Gripper

Certificering:

FDA CE ISO

Modelnummer:

Flexibele Robottang - Compacte Tang (sfg-ftn-M1520)

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
naam:
Flexibele Robottang
Model:
Compacte Tang (sfg-ftn-M1520)
Certificering:
FDA CE ISO
Lading:
400g
Toepassing:
Auto-industrie, foodindustry, 3C, medische apparatuur, enz.
Materiaal:
Food-grade kiezelzuurgel
Smax:
4.53
Gewicht:
6.27
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
Onderhandeling
Prijs
Negotiation
Verpakking Details
Kartonpakket
Levertijd
2-3 het werkdagen
Betalingscondities
L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen
Afhankelijk van de ordehoeveelheid
Verwante producten
Neem contact met ons op
Contact opnemen
Productbeschrijving

 

 

 

Flexibele Robottang Compacte tang-SFG-FTN2

 

Productomschrijving

Het niet succesvolle begrijpen is één van de belangrijkste wegversperringen aan de goedkeuring van robotachtige automatisering. De traditionele die technologieën hebben bij het beheren van de productveranderlijkheid ontbroken in dagelijkse producten wordt gevonden. Van appelen aan parfumflessen, kan de traditionele robotachtige technologie geen producten van verschillende vormen, gewichten, en grootte behandelen. Wij hebben dit probleem met onze technologie opgelost. Onze flexibele tangen kunnen aan veranderende producten aanpassen in realtime, zonder een betrouwbare greep te offeren.

 

Parameter

Model Afmetingen (mm) Het grijpen Capaciteit Netto gewicht (g)
W L C E F G Smax*

G+2Smax

(mm)

Lading

(G)

Frequentie

(cpm)

Sfg-FTN2 M50115 50 115 43 75 70 11 85 181 400 ≤80 419


Toepassingen

Deze tang heeft een klein volume en is geschikt om kleine en kwetsbare punten te grijpen, zoals het grijpen van reageerbuizen in de farmaceutische industrie, die kleine kringsraad in de 3C-industrie grijpen, etc. (Voor details, te zien gelieve de gevalvideo's van diverse industrieën in de producttoepassing)

 

Hoge groothandel - pneumatische zachte de robottang van de kwaliteits nieuwe voorraad

 

Ongeveer ons

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is een innovatief die technologiebedrijf op de technologie van de softwarerobotica wordt gebaseerd. Zijn hoofdkwartier wordt gevestigd in Tianji Zhigu, Economische de Ontwikkelingsstreek van Yizhuang, Peking. Zijn R&D-personeel is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten. SRT is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

 

Hoofdkwartier: Peking

4 bureaus: Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang

16 agenten overzee: Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Colombia, Portugal, Canada, Bulgarije.

2 dochterondernemingen in China

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.