products

Goede Verenigbaarheids400g Flexibele SRT Zachte Tang

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Peking, China
Merknaam: Flexible Robot Gripper
Certificering: FDA CE ISO
Modelnummer: Flexibele Robottang - Compacte tang-SFG-FTN3
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Kartonpakket
Levertijd: 2-3 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: Afhankelijk van de ordehoeveelheid
Gedetailleerde informatie
Naam: Flexibele Robottang model: Compacte tang-SFG-FTN3
Certificering: FDA CE ISO Lading: 400g
Toepassing: Auto-industrie, foodindustry, 3C, medische apparatuur, enz. Materiaal: Food-grade kiezelzuurgel
Smax: 13mm Gewicht: 253g
Hoog licht:

De compatibele zachte tang van SRT

,

de Zachte Tang van 400g SRT

,

Het materiaal van de de robottang van het kiezelzuurgel


Productomschrijving

 

 

 

Flexibele Robottang - Compacte tang-SFG-FTN3

 

Productomschrijving

Het gebied van zachte die robotica (robots van intrinsiek zachte materialen zoals silicons en rubbers worden gemaakt) is snel de laatste jaren gegroeid. De zachte robots kunnen in vergelijking met hun harde tegenhangers voordelig zijn omdat zij flexibel zijn, aanpasbaar aan nieuwe milieu's, en zij veiligere menselijk-robotinteractie bevorderen. De zachte robotachtige tangen, in het bijzonder, kunnen nuttig zijn om gevoelige voorwerpen te behandelen zonder schade te veroorzaken.

 

Parameter

Model Afmetingen (mm) Het grijpen Capaciteit Netto gewicht (g)
W L C P Q D Smax

D+2Smax

(mm)

Lading

(G)

Frequentie

(cpm)

Sfg-FTN3 M3037 30 37 42 68 69 24 13 50 400 ≤110

 

253
 


Toepassingen

Deze tang heeft een klein volume en is geschikt om kleine en kwetsbare punten te grijpen, zoals het grijpen van reageerbuizen in de farmaceutische industrie, die kleine kringsraad in de 3C-industrie grijpen, etc. (Voor details, te zien gelieve de gevalvideo's van diverse industrieën in de producttoepassing)

 

 

Hoge groothandel - pneumatische zachte de robottang van de kwaliteits nieuwe voorraad

 

Ongeveer ons

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is een innovatief die technologiebedrijf op de technologie van de softwarerobotica wordt gebaseerd. Zijn hoofdkwartier wordt gevestigd in Tianji Zhigu, Economische de Ontwikkelingsstreek van Yizhuang, Peking. Zijn R&D-personeel is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten. SRT is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

 

Hoofdkwartier: Peking

4 bureaus: Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang

16 agenten overzee: Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Colombia, Portugal, Canada, Bulgarije.

2 dochterondernemingen in China

 

Contactgegevens
admin