products

3C Zachte Bewegingen van de de industrie3000g de Zachte Robotachtige Vinger

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Peking, China
Merknaam: Soft Robotic Finger
Certificering: FDA CE ISO
Modelnummer: Zachte Robotachtige vinger-Overeenkomst tang-SFG-FMA4
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Kartonpakket
Levertijd: 2-3 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: Afhankelijk van de ordehoeveelheid
Gedetailleerde informatie
Naam: Zachte Robotachtige Vinger model: Compacte tang-SFG-FMA4
Certificering: FDA CE ISO Lading: 3000G
Toepassing: Auto-industrie, foodindustry, 3C, medische apparatuur, enz. Materiaal: Food-grade kiezelzuurgel
Smax: 20mm Gewicht: 867g
Hoog licht:

3000g zachte Robotachtige Vinger

,

3C de industrie Zachte Robotachtige Vinger

,

3kg zachte Robottang


Productomschrijving

Zachte Robotachtige Vinger - Compacte tang-SFG-FMA4

Productomschrijving

Zachte end-effectors kunnen breekbare voorwerpen ook behandelen dat de harde tangen, als glas, bakkerijpunten zouden verpletteren, en zelfs behandelt de heemst. Omdat vele zachte tangen met voorwerpen in overeenstemming zijn, zijn zij breathtakingly snel wanneer het over het opnemen van ongestructureerde punten van een lijn of een bak komt, aangezien zij te hoeven om geen tijd door te brengen die en een nauwkeurige benadering van elk voorwerp berekenen beheren.

 

Parameter

 

Model Afmetingen (mm) Het grijpen Capaciteit Netto gewicht (g)
W L Ln GN Smax

Gn+2Smax

(mm)

Lading

(G)

Frequentie

(cpm)

Sfg-FMA4 M5043 50 42 64 52-100 20 92-140 3000 ≤80 867

 

 

Toepassingen

De symmetrische tang heeft een brede waaier van toepassingen, zoals kringsraad, mobiele telefoonkaders, en de mobiele telefoonschermen in de 3C-industrie; speelgoed in de dagelijkse chemische industrie; vloeibare zakken in de medische industrie etc.

 

 

Hoge groothandel - pneumatische zachte de robottang van de kwaliteits nieuwe voorraad

 

Ongeveer ons

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is een innovatief die technologiebedrijf op de technologie van de softwarerobotica wordt gebaseerd. Zijn hoofdkwartier wordt gevestigd in Tianji Zhigu, Economische de Ontwikkelingsstreek van Yizhuang, Peking. Zijn R&D-personeel is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten. SRT is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

 

Hoofdkwartier: Peking

4 bureaus: Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang

16 agenten overzee: Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Colombia, Portugal, Canada, Bulgarije.

2 dochterondernemingen in China

 

Contactgegevens
admin