products

De Tangen van het het Kiezelzuurgel EOAT van de voedselrang, Zachte de Robottang van 130g

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Peking, China
Merknaam: EOAT Grippers
Certificering: FDA
Modelnummer: ISC - P Reeks
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD+($99-$999)+1
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 2-3 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: N+N+per 1 jaar
Gedetailleerde informatie
Naam: EOAT-Tangen model: ISC - P Reeks
Certificering: FDA CE ISO Lading: 1.24
Toepassing: Auto-industrie, foodindustry, 3C, medische apparatuur, enz. Materiaal: Food-grade kiezelzuurgel
Smax: 2.46 Gewicht: 3.02
Hoog licht:

de Tangen van 220kPa EOAT

,

de Tangen van 130g EOAT

,

Zachte de Robottang van het kiezelzuurgel


Productomschrijving

 

EOAT-Tang - de Reeks van ISC P

 

Productomschrijving

ISC-is de luchtkussen interne vastbindende inrichting een innovational zachte die inrichting, met inspiratie van kogelvisvissen zelf-verdedigt status wordt ontworpen. Door het opblazen van lucht met bepaalde druk, kan het luchtkussen het interne het vastbinden begrijpen uitbreiden en realiseren. Aangezien het contactdeel met werkstuk zacht siliciumrubber is, na onder druk gezet, kan een „lucht matress“ tussen zachte silicium rubber en stijve steun worden geproduceerd.

 

Dit maakt contactspanning eenvormig en het werkstuk is niet gemakkelijk om worden beschadigd. Bovendien kan de opgeblazen druk van lucht worden gewijzigd om de waaier van luchtkusseninflatie en contactspanning met werkstuk te controleren. Daarom kan de flexibiliteit van het begrijpen beduidend worden verhoogd.


Parameter

 
Verschijningsparameters
Model Luchtkussenhoogte H Breedte A De diameter D van de contactinterface De hoogte B van de contactinterface Totale hoogte N
Srt-isc-P11 25 11.9 11 13.8 H+50

 

Inflatie Buitenstraal
Model Normale diameter (mm) Uiteindelijke uitbreidingsdiameter (mm) Uiteindelijke luchtdruk (kPa) Uiteindelijke lading (g)
Srt-isc-P11 11 14.35 220 130

 

Toepassingen

De flexibele tang van SRT heeft diverse modellen, strevend naar verschillende vormen, grootte en de gewichten, heeft het gerichte oplossingen gelanceerd:

1. Bal-als en vlakke voorwerpen cirkel verdeelde tangen zou moeten kiezen. De lange en slanke voorwerpen zouden symmetrische distributedgrippers moeten selecteren.

2. De kleinere voorwerpen zouden strakke tangen met korte vingers moeten selecteren. De grotere voorwerpen zouden regelbare tangen met langere vingers moeten selecteren.

3. De lichtere voorwerpen kunnen kleine tangen met minder vingers selecteren. De zwaardere voorwerpen kunnen grote tangen met meer vingers selecteren.

 

Hoge groothandel - pneumatische zachte de robottang van de kwaliteits nieuwe voorraad

 

Ongeveer ons

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd (SRT) is een innovatief die technologiebedrijf op de technologie van de softwarerobotica wordt gebaseerd. Zijn hoofdkwartier wordt gevestigd in Tianji Zhigu, Economische de Ontwikkelingsstreek van Yizhuang, Peking. Zijn R&D-personeel is van de Universitaire, Noordoostelijke Universiteit van Harvard van Amerikaan, Beihang-Universiteit en andere bekende universiteiten. SRT is geëngageerd aan de bevordering en toepassing die van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, klanten voorzien van eenvoudige en betrouwbare flexibele begrijpende oplossingen voor complexe producten, en onophoudelijk tot aanzienlijke waarde voor gebruikers de leiden. Het is een belangrijke materiaalfabrikant en een provider in China in termen van beeldverwerking en industriële intelligentie, heeft het verscheidene kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op het gebied van het visuele plaatsen, visuele meting, visuele inspectie en visuele erkenning, en als belangrijke talentenonderneming in Suzhou in 2020 gehad. Het concentreert zich ook op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, en zijn hoofdzaken moeten intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie verstrekken.

 

Hoofdkwartier: Peking

4 bureaus: Suzhou, Shenzhen, Zhangjiagang, Yongkang

16 agenten overzee: Japan, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Colombia, Portugal, Canada, Bulgarije.

2 dochterondernemingen in China

 

 

Contactgegevens
admin