Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about 2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.
Evenementen
Neem contact met ons op

2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.

2024-04-23

Latest company news about 2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.

laatste bedrijfsnieuws over 2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.  0

 

 

Van 22 tot en met 26 april werd de jaarlijkse industriële beurs van Hannover in Duitsland zoals gepland geopend in het congres- en tentoonstellingscentrum van Hannover.Als een representatieve onderneming voor soft robottechnologie in China, SRT vertrekt met haar onafhankelijk ontwikkelde SFG flexibele grijperserie en flexibele grijpoplossingen voor de voedingsindustrie.SRT werkt samen met wereldwijde industriële reuzen om gasten op locatie te leiden om dezelfde frequentie-resonantie te ervaren tussen zachte robotica-technologie en automatisering van de voedselindustrie vanaf nul afstand.

 

De industriële tentoonstelling van Hannover is's werelds grootste, wereldwijd gerangschikte, professionele en grootste internationale handelsbeurs in de industriële sector.Het thema van deze tentoonstelling is "Vitaliteit injecteren in industriële duurzame ontwikkeling", met de nadruk op de nieuwste producten en trends in de industrie, zoals Industry 4.0, kunstmatige intelligentie, 5G, machinebouw, elektrotechniek en energievoorziening.


In hal 5 (Automatisering/Power en Transmissie Hall),SRT baseert zich op flexibele oplossingen voor de voedingsindustrie en brengt binnenlandse onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten op basis van soft robotics-technologie naar het buitenlandIn deze wereldwijde industriële ontmoetingsplaats bespreekt SRT verder de toepassing en samenwerking van flexibele oplossingen met professionals."Op de tentoonstelling van Hannover, kunnen wij de grote belangstelling van de klanten voor de oplossingen op het gebied van de machine- en apparatuurbouw volledig voelen,Het is duidelijk dat intelligente productie de grote uitdagingen van dit tijdperk kan oplossen.Hier kunnen we ook meer besluitvormers en delegaties ontmoeten, wat voor iedereen een win-win-tentoonstelling is".

 

laatste bedrijfsnieuws over 2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.  1

 

SRT is niet alleen een representatieve onderneming op het gebied van de ontwikkeling van soft robotics-technologie in China, maar is ook een belangrijke deelnemer op het gebied van industriële automatisering.Automatiseringstechnologie is een kernelement van de digitale transformatieHet gaat hand in hand met de groeiende vraag naar nauwkeurigheid van informatie en een alomvattende efficiëntie die van invloed kunnen zijn op de productie- en bedrijfsprocessen.

 

Bijvoorbeeld in de meeste industrieën zoals voedsel, zijn flexibele SRT-oplossingen de belangrijkste plaats voor het sorteren en verwerken van algemene industriële en kwetsbare goederen.en kan continu hoge precisie veiligheidswerkzaamheden demonstreren, flexibele en efficiënte werkwijzen, goedkope transformatieruimten op één locatie en snelle integratiemogelijkheden.


het flexibele grepsysteem dat bestaat uit SRT-flexible eindbevestigingen, pneumatische bedieningsmodules,de robotarm en andere verplaatsingsmechanismen omvat het toepassingsgebied van traditionele mechanische grijpers, waarbij de opwaardering van de grijpcapaciteit en de geautomatiseerde productielijnen wordt voltooid.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.  2

 

laatste bedrijfsnieuws over 2024 Hannover, Duitsland. SRT vaart naar de zee als 'nieuwe kracht' en levert 'flexibele kracht' in wereldwijde samenwerking.  3

 

Deze bezoek aan Hannover voor de tentoonstelling gaf SRT niet alleen de gelegenheid de wereldwijde industriële ontwikkelingstendens te verkennen,Het is een goede manier om de zachte robotproducten van het bedrijf en het onafhankelijke technologische niveau over te brengen., en om wereldwijde partners te maken.

 

Van de flexibele grijpsoplossingen die ter plaatse in de voedingsindustrie werden getoond tot het worden van een nieuwe kracht voor slimme fabrieken om wereldwijd te gaan,SRT-producten en -oplossingen hebben de uitstekende prestaties van zachte robots aangetoond in veel belangrijke toepassingsscenario's, met inbegrip van zachtheid, niet-schade, hoge veiligheid en hoge aanpasbaarheid.Dit wijst erop dat de software-robottechnologie die geleidelijk "wereldwijd wordt" niet alleen de sleutel is tot het bouwen van wereldwijde industriële nieuwe technologieoplossingen, maar ook een belangrijk keerpunt om ondernemingen in verschillende industrieën over de hele wereld te helpen de conventies te doorbreken en innovatieve manieren te zoeken om met traditionele productiemethoden om te gaan.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.