Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Ongeveer SRT-Gezondheidszorg
Evenementen
Neem contact met ons op

Ongeveer SRT-Gezondheidszorg

2021-08-06

Latest company news about Ongeveer SRT-Gezondheidszorg

de lRehabilitationgeneeskunde is een integraal onderdeel van „preventie, klinische geneeskunde, rehabilitatie en gezondheidszorg“. Dicht verbonden aan klinische behandeling, is het onvermijdelijk voor patiënten om hun cursus van behandeling te verkorten en hun kwaliteit van ife te verbeteren.

 

In 2012, publiceerde het Ministerie van volksgezondheid de Leidende Adviezen over Rehabilitatiegeneeskunde tijdens de „12de Periode Van vijf jaar“, opdat de rehabilitatiegeneeskunde aan een nationale kwestie worden opgeheven. Sinds hen, heeft China more and more belang aan de behoeften van mensen aan rehabilitatiegeneeskunde gehecht. Tijdens 10 jaar daarna, heeft het opeenvolgend polissen, met inbegrip van het Bericht bij het Omvatten van Bepaalde Medische Rehabilitatieprojecten in Fundamentele Medische Verzekeringen, Bericht van het Algemene Bureau van de Raad van de Staat bij het Publiceren van het Nationale Actieplan voor Onbekwaamheidspreventie (2016-2020), Onbekwaamheidspreventie en Rehabilitatieverordeningen, Basisnormen voor de Centra van de Rehabilitatiegeneeskunde (Proef) en Bericht van het Algemene Bureau van de Nationale Gezondheidscommissie bij het Versnellen van Proefrehabilitatie in Chirurgie vrijgegeven. Voor één hand, is de dekking van de rehabilitatiediensten met de constante versie van nationaal rehabilitatiebeleid gestegen; anderzijds, met het wekken van de gezondheidsbewustzijn van ingezetenen, is de rehabilitatie geleidelijk aan een belangrijk stuk nationale gezondheidsdiensten geworden.

 

Momenteel, lijden ongeveer twee miljoen mensen aan hersenslag per jaar, en 78% aan 80%-patiënten met hersenslag kan niet onafhankelijk wegens onbekwaamheid leven. Bovendien, 60%-de patiënten die ten gevolge van ziekten gehandicapt zijn geworden zijn nog onderworpen aan hogere lidmaatdysfuncties, vooral handdysfuncties, na het ingaan van de klinische fase. Task-oriented hoge intensiteit herhaalt de opleiding de belangrijkste methode voor functionele rehabilitatie van hogere lidmaten en handen is.

 

Door technologieaccumulatie en uitbreiding, ontwikkelde SRT ondernemingen op het gebied van medische rehabilitatie, de creatief toegepaste zachte in hand rehabilitatie van robottechnologieën in 2020 en ontwikkelde het rehabilitatie opleidingsapparaat uit de eerste hand met actieve functie voor weerstand opleiding. In hetzelfde jaar, voltooide het de tests van Klasse II medische apparaten voor registratie en de tests van de apparaten van de sportenrehabilitatie in Nationale Instituten voor Voedsel en Drugcontrole en Nationaal van de Kwaliteitssupervisie & Inspectie Centrum voor Rehabilitatiehulp. Met zijn producten met succes inbegrepen in de Catalogus van Chinese Rehabilitatiehulp door het Ministerie van Burgerlijke Zaken, won het de Toekenning voor Opmerkelijk Industrieel die Ontwerp door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie wordt verleend.

 

In termen van toepassing, worden de opleidingsapparaten betrokken bij de gehele rehabilitatiecyclus. Door actieve en passief gecombineerde opleiding van de zieke lidmaten van patiënten, bevorderen zij de zenuwen en de spieren van patiënten om de zieke lidmaten te helpen bij het terugkrijgen van hun functies, en die de levenskwaliteit van patiënten, goed te verbeteren door klinische deskundigen en patiënten wordt erkend.

 

Oplossingen – Productdemonstraties

 

Producten: actief en passief handrehabilitatie opleidingsapparaat

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer SRT-Gezondheidszorg  0

 

Korte productomschrijvingen:

Het actieve en passieve handrehabilitatie opleidingsapparaat is het eerste zachte de rehabilitatie van de siliconehand opleidingsapparaat geweest dat SRT onafhankelijk in combinatie met theorieën van rehabilitatiegeneeskunde, wetenschappen op zachte materialen en pneumatische controletechnologieën heeft ontwikkeld. Afhankelijk van superieure rekbaarheid en huid-vriendelijkheid van zachte materialen, kunnen de opleidingsapparaten de actieve en passieve rehabilitatie opleiding van patiënten in het gehele terugwinningsproces overheersen.

 

Product: Op spiegel-gebaseerd Handrehabilitatie Opleidingsapparaat

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer SRT-Gezondheidszorg  1

Korte productomschrijvingen:

Het op spiegel-gebaseerde handrehabilitatie visuele gebruik van het opleidingsapparaat koppelt therapie terug. Door synchrone opleiding van gezonde en zieke delen van handen, bevordert het spiegelneuronen van hersenen om handsymptomen zoals kramp en zwakheid direct te verbeteren. Het leidt onrechtstreeks schedel reflexzenuwen en aders op. Het verbetert conservatieve therapie van hersenen of zenuwverwondingen en verkort de cyclus van de post-verrichtingsrehabilitatie voor het uiteindelijke doel van het vertrouwen van stijgende patiënten in rehabilitatie, terugkrijgend functies van zieke lidmaten en verbeterend levenskwaliteit.

Functionele eigenschappen:

 

1. Simuleer spier-aangedreven methodes om secundaire schade te vermijden

De aandrijvingsmodule is slechts inosculated met verbindingen tijdens menselijke anatomie, en zijn vrijheid van motie is hetzelfde als dat van handverbindingen. Door het mechanisme van kinesiologie te simuleren, kan het opleidingsapparaat ononderbroken passieve motie en spiegelmotie voor rekoefeningen van de vingers handhaven. Bovendien kan de aandrijvingsmodule zijn eigen vorm volgens de motiestatus van patiënten aanpassen, om patiënten tegen secundaire verwondingen zoals spanning te beschermen.

 

2. De passieve opleiding verlicht spierspanning

De passieve opleidingswijze is volledig automatisch. Wanneer de patiënten actief besturingselement verliezen, zullen zij eerst geadviseerd worden om passieve opleiding te ontvangen, omdat het voor het terugkrijgen van buigspier en vergrotersterkte, het verwijden van waaier van gezamenlijke motie, en het bevorderen van zich het actieve vinger uitrekken nuttig is.

 

3. Spiegel de opleiding verbetert controlecapaciteit

Spiegel de opleiding is nuttig om de motiewijze van gezonde handdelen op de zieke handdelen in kaart te brengen. Door constant activiteit van de hersenschors van patiënten visueel te bevorderen, kan het reorganisatie van hersenenfuncties bevorderen en terugwinning van de motiefuncties van zieke handen stimuleren.

 

4. Het ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk en comfortabel om verbindingen te beschermen

Overeenkomstig ergonomie, wordt het opleidingsapparaat ontworpen gemodulariseerd en hoogst compatibel volgens structurele eigenschappen van menselijke handen. Het halfopen omslagontwerp van de opleidingshandschoenen is nuttig voor het beschermen van palm, vinger en interphalangeal gezamenlijk, makend buiging en uitbreidings comfortabeler en natuurlijke moties.

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer SRT-Gezondheidszorg  2

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.