Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Ongeveer SRT-School
Evenementen
Neem contact met ons op

Ongeveer SRT-School

2021-08-06

Latest company news about Ongeveer SRT-School

Tijdens de periode van de „14de Periode Van vijf jaar“, zal China blijven concentrerend bij de slimme productie, en versnellend zijn inspanningen om productie gedigitaliseerd te maken, genetwerkt en slim. Voor slimme productie, zullen de multi-graad-van-vrijheids industriële robots specifiek voor de industrieën onophoudelijk bijgewerkt worden en herhaald. Zij zullen wijd aangewend worden in more and more industrieën. Zijnd efficiënt, ononderbroken en nauwkeurig, kunnen de robots het moeilijke, gevaarlijke en speciale werk voltooien dat niet door mensen kan worden gedaan, zodat kunnen zij tot aanzienlijke economische voordelen voor ondernemingen en zelfs de gehele maatschappij leiden.

 

Als creatief die wetenschap en technologiebedrijf op zachte robottechnologieën wordt gebaseerd, Zacht Co. van Robottechnologie, is Ltd (SRT) toegewijd aan het bevorderen van en het toepassen van dergelijke technologieën in automatisering van slimme industriële productie. Het voorziet klanten van volledige, diverse en betrouwbare flexibele het grijpen oplossingen gebruikend volledige reeks flexibele pneumatische actuators. Het heeft het lood in de gesegmenteerde industrieën van flexibele tangen in China en zelfs in de wereld genomen. Met veelvoudige binnenlandse belangrijke dochterondernemingen die beeldverwerking met industriële intelligentie integreren en specifiek aan het aanbieden van slimme productieoplossingen aan conventionele productie op het gebied van niet genormaliseerde automatisering, heeft SRT veelvoudige kerntechnologieën en onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten in visuele plaats, meting, opsporing en erkenning evenals de bouw van verscheidene types van geautomatiseerde productielijnen.

 

Zijn gewordend dichter en dichter aan mensen heeft het leven, robottechnologieën meer en meer belangrijke rollen op bepaalde gebieden, met inbegrip van productie, vervoer, interactie en terugwinning gespeeld. Zij hebben direct en onrechtstreeks gedreven ontwikkeling van robots, de groei van talenten in de verwante industrieën en grondige verbetering van beroepsbekwaamheden opleiding. In het bijzonder, zijn worden vertegenwoordigd de geavanceerde die wetenschap en technologieresultaten door zachte robottechnologieën nieuw op het huidige gebied van slimme productie en wijzen op toekomstige ontwikkelingstendens van slimme productie, namelijk „flexibele productie“. De robots hebben verder de zwakheden in veelvoudige delen van slimme productie in de verschillende industrieën verholpen. Zij hebben de moeilijkheden opgelost in productie, verwerking, het sorteren, de industrieanomalieën, het grijpen en behandeling van breekbare producten worden ondervonden dat. Aldus, talent zal de opleiding in termen van diepte en breedte worden opnieuw gevormd. De hervorming zal direct snelle ontwikkeling en pragmatische evolutie natuurlijk het plaatsen en praktijken in diverse beroepsscholen aansporen. Ondertussen, op gebieden zoals de Delta van de Parelrivier en Yangtze-Rivierdelta met vele fabrikanten en gevorderde technologische ontwikkeling, moeilijkheden geworden talenten aan te wenden aan te werven en zijn de te behouden meer en meer ernstig. Als basissen voor het cultiveren van professionele talenten, hogere moeten van toepassing geweest en de polytechnische scholen sociale ontwikkeling in hoogste niveauontwerpen inhalen voor talent opleiding. Effectief gebruikend zijn speciale fondsen met hoog rendement onder de begeleiding van nationaal beleid, heeft SRT zijn praktische voordelen en economische waarde met vouwen door ontwikkeling van industriële slimme productie in China verhoogd.

 

De sleutel van beroepsonderwijs bestaat uit het cultiveren van de geïntegreerde capaciteiten van studenten in „industrieel ontwerp plus praktijken“. Van het ondiepe aan diepe praktische leren, helpt het regelmatig studenten van praktisch klaslokaal doortrekken lerend op scholen aan praktijken onder realistische industriële omgeving door gevallenanalyse en cursusontwerp. Volgens verscheidene continue processen van productielijnen in bepaalde industrie, ontwerpt SRT en verstrekt praktische opleidingsuitrusting en ondersteunende het onderwijsmaterialen voor elk proces om leraren bij het cultiveren te helpen en het consolideren van de vaardigheden van studenten in basisverrichtingen, geavanceerde logische oordelen en globaal hoogste niveauontwerp vanuit het perspectief van concepten, theorieën en praktijken. Na de beheersing van studenten van verwante vaardigheden, kunnen verscheidene praktische opleidingsplatforms in reeks worden aangesloten om productielijnen te vormen voor geavanceerdere opleiding en het leren. Ondertussen, kunnen de gediplomeerden worden geschikt om workshops van verwante ondernemingen voor praktijk en stage te bezoeken, om studenten verder te helpen van de industrieën op de hoogte zijn, aan productie deelnemen, en hen in hun carrières pragmatischer maken „naar banen met vaardigheden streven en de groei met talent“ bereiken.

 

De slimme productie is een multidisciplinair product. Met de snelle ontwikkeling van de maatschappij, wetenschappen en technologieën, is de ontwikkeling van slimme productie een weerspiegeling van wetenschap en technologievordering geworden. SRT zal diverse scholen bij geschikt het organiseren van vooruitgangsbouw vanuit het perspectief van praktische opleiding en het onderwijzen op slimme productierobots helpen. Het zal hen sterke en krachtige steun in termen van materiaal, technologieën en ondersteunende het onderwijshulp aanbieden. Het zal studenten helpen beroepsbekwaamheden en praktische capaciteiten op geavanceerde wetenschappen en technologieën ontwikkelen in het onderwijzen van en het leren van terminals. Door 5G met concepten de industrieverbeteringen te integreren, zal SRT de globale en op verscheidene niveaus diensten voor toegepast beroepsonderwijs verlenen. Het zal behoorlijk „online plus offline“ platforms gebruiken om leraren en studentengedrag opleiding onder veelvoudige wijzen constant te bevorderen overeenkomstig het onderwijzen van vooruitgang. Steunend de opdracht van „het cultiveren van opmerkelijke talenten voor slimme productie“, zal het een brug tussen werkgevers en beroepsscholen bouwen om de industrieën, het onderwijs en onderzoek voor cursussen, praktijken, certificaten te verbinden en werkgelegenheid om krachtige steun voor China te verlenen om meer elementaire wetenschap en technologietalenten te cultiveren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.