Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Toepassingen van Robot
Evenementen
Neem contact met ons op

Toepassingen van Robot

2021-08-16

Latest company news about Toepassingen van Robot

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen van Robot  0

Taak

Wegens de nadelen van het handwerk aangaande de productielijn, zoals hoge arbeidsintensiteit en slechte precisiecontrole, wordt het nu geleidelijk aan vervangen door industriële robots of speciale machines.

 

Oplossing

De industriële robots bieden onvergelijkelijke voordelen in termen van hoge nauwkeurigheid in herhaling het plaatsen, hoge betrouwbaarheid, flexibiliteit en automatisering aan. Vergeleken bij handarbeid, kunnen zij productieefficiency en productkwaliteit zeer verbeteren. Vergeleken bij gespecialiseerde machines, worden zij gekenmerkt door flexibele productie en kleine investeringsschaal.

 

De robots zijn nu verkrijgbaar in een brede waaier van toepassingen, hoofdzakelijk in behandeling, het malen, het oppoetsen, het lassen, het schilderen en assemblage, en zijn zeer rijp.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen van Robot  1

Succesvolle Gevallen

Geval 1

Het stempelen lading en het leegmaken project voor een Autodelenklant.

De het stempelen lijn bestaat uit zeven Yaskawa-robots. De tenuitvoerlegging van dit project heeft zeer de intensiteit van handarbeid, betere arbeidsvoorwaarden, verzekerde productieveiligheid en verhoogde arbeidsproductiviteit en productkwaliteit verminderd.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen van Robot  2

Geval 2

Machine lading en het leegmaken project voor een klepfabriek

De de lijnwerkstukken van de machineverwerking moeten vaak door veelvoud gaan machinaal bewerkend processen, en het proces om zich van één te bewegen die cel machinaal bewerken aan een andere vereist een snelle en nauwkeurige lading van het werkstuk op een inrichting door de robot om efficiency te verzekeren. Één robot kan de oorzaak zijn van de lading en het leegmaken van verscheidene machinaal bewerkende centra in de vorm van een as van de zigzagreis of een lineaire reisas, die efficiënt gebruik van ruimte in het het machinaal bewerken gebied maken. Het project wordt opgemaakt in een zigzagpatroon, met één robot die aan drie machinaal bewerkende centra beantwoorden.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen van Robot  3

Geval 3

Het automatische project van de drankserver

Het project is een automatische drankserver voor een internationaal beroemde snelle voedselketen, die 16 producten zoals kola, koffie, sap, jus d'orange en roomijs bevatten. De combinatie van de samenwerkingsrobot van UR en de zachte tang richt effectief de zachte, moeilijk-aan-greepaard van de koppen. Het kan de efficiency van in-opslagpersoneel, sparen arbeidskrachten en ook sparen ruimte effectief verhogen.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen van Robot  4

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.