Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Co. van de Robottechnologie van Peking werd Zacht, Ltd toegekend „Weinig Reuze“ titel nationaal.
Evenementen
Neem contact met ons op

Co. van de Robottechnologie van Peking werd Zacht, Ltd toegekend „Weinig Reuze“ titel nationaal.

2021-08-16

Latest company news about Co. van de Robottechnologie van Peking werd Zacht, Ltd toegekend „Weinig Reuze“ titel nationaal.

Onlangs, gaven het Ministerie van de Industrie en de Informatietechnologie van de Volksrepubliek China de lijst van de derde partij „Kleine Reuze“ ondernemingen vrij. Co. van de Robottechnologie van Peking werd Zacht, Ltd omvat in de lijst en werd toegekend de titel van „Kleine Reuze“ onderneming op het nationaal niveau. De „Kleine Reuze“ ondernemingen zijn het beste van de „professionele, diep-gaat, buitengewone en innovatieve“ kleine en middelgrote ondernemingen, die de „voor-agenten“ zich concentreert op specifieke markten, met sterke innovatiecapaciteit, hoog marktaandeel zijn, beheersend zeer belangrijke kerntechnologieën evenals uitstekende kwaliteit en efficiency. Deze ondernemingen hebben de ononderbroken innovatiecapaciteit en lange tijd geconcentreerd op een bepaald deel van de de industrieketen of een bepaald product. Hun belangrijke producten kunnen „zwakke verbindingen“ verbeteren, „de lange raad“ versterken en „de hiaten“ in de binnenlandse specifieke industrieën invullen.

laatste bedrijfsnieuws over Co. van de Robottechnologie van Peking werd Zacht, Ltd toegekend „Weinig Reuze“ titel nationaal.  0

Co. van de Robottechnologie van Peking wordt Zacht, Ltd toegewijd aan de bevordering en de goedkeuring van zachte robottechnologie op het gebied van industriële automatisering, die klanten voorzien van gemakkelijke en betrouwbare flexibele het grijpen oplossingen voor complexe producten en onophoudelijk het creëren van aanzienlijke waarde voor gebruikers. Na jaren van innovatieve ontwikkeling, heeft het bedrijf een globale aanwezigheid in 23 landen, die de meer dan 20 industrieën en bijna 300 hoofd industriële klanten dienen.

 

Als high-tech onderneming, Co. van de Robottechnologie van Peking Zacht, blijft Ltd met Beihang-Universiteit, de Universiteit van Peking van Chemische Technologie, Tsinghua-Universiteit en veel andere universiteiten in termen van driezijdige samenwerking onder ondernemingen, onderzoekinstituten, en hogescholen & universiteiten samenwerken. Met zijn technologische voordelen, heeft SRT meer dan 100 binnenlandse en internationale R&D-octrooien en technologietoekenning gewonnen, die een nationale high-tech onderneming, een lid van de het Voedsel van China en Verpakkende Machinesindustrievereniging, een deskundige eenheid van het Zhejiang-Provincie Intelligente Verwerkende Comité, en een directeur van de Vereniging van de de Rehabilitatiehulp van China worden.

laatste bedrijfsnieuws over Co. van de Robottechnologie van Peking werd Zacht, Ltd toegekend „Weinig Reuze“ titel nationaal.  1

 

In de toekomst, Co. van de de Robottechnologie van Peking Zacht, zal Ltd deze kans te baat nemen de vakmanschapgeest van de „Weinig Reus“ contentiously om te bevestigen. SRT zal zich op technologische innovatie en lay-out wereldwijd, verder productiespecialisatie, beheersverbetering en technologiedifferentiatie, beter spel bevorderen een hoofdrol als pionier, concentreren en constante inspanningen leveren om het doel te bereiken om een internationale prima onderneming te worden.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.