Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Beste geval, Klassieke toepassingen in de elektronische industrie van 3C
Evenementen
Neem contact met ons op

Beste geval, Klassieke toepassingen in de elektronische industrie van 3C

2021-08-23

Latest company news about Beste geval, Klassieke toepassingen in de elektronische industrie van 3C

In de elektronische industrie van 3C, streven de ondernemingen naar de beste kostenoplossing wegens de verscheidenheid van producten en de snelle snelheid van herhaling. Als pionier van geavanceerde technologie, is SRT altijd geëngageerd aan het onderzoeken van flexibele productiemethodes geweest. Daarna, zullen wij u de klassieke toepassing van de elektronische industrie van 3C tonen.

 

01 Ladend en leegmakend op PCB-raad

De dikte van de PCB-raad is slechts 2 tot 0.2mm. Vergeleken met de traditionele het vastklemmen tang, is de het vastklemmen van de flexibele tang kracht flexibeler en controleerbaar, wat de PCB-raad kan verhinderen het scheeftrekken en te beschadigen tijdens het proces om te laden en leeg te maken.

laatste bedrijfsnieuws over Beste geval, Klassieke toepassingen in de elektronische industrie van 3C  0

 

 

Mobiele Verpakking 02

Tijdens hand mobiele telefoon achter verpakking, zijn de fouten in verrichting of vuile verpakking gemakkelijk voor te komen. De flexibele tangen van SRT kunnen het het in dozen doen proces van mobiele telefoon en zijn toebehoren automatiseren, en het product controleren nauwkeurig, zodat de productielijn betere mens-machine samenwerking kan bereiken en het tarief van de productkwalificatie verbeteren.

 

 

03 Ladend en leegmakend van elektronische componenten

De elektronische componenten hebben verschillende grootte en vormen, en hoge bouwprecisie. In traditionele het voeden en het leegmaken materialen, kan de bovenmatige of ontoereikende het grijpen kracht schade aan components.SRT veroorzaken vereist geen frequente vervangingsapparaten voor flexibele het vastklemmen tangen voor elektronische componenten. Een „klauw“ kan met een verscheidenheid van producten compatibel zijn, en kan de stabiliteit van productkwaliteit effectief waarborgen.

 

 

04 Hoofdtelefoonassemblage

Wanneer de assemblage of de assemblagedelen abnormaal en gemakkelijk zijn te beschadigen, moet de robot met flexibele en aanpassingsaanpassing van het eind fixture.SRT worden uitgerust de flexibele tangen flexibel aanpassingsvermogen en geen behoefte om volgens hoofdtelefoongrootte hebben aan te passen, zodat het nauwkeurige en flexibele assemblageproces kan worden gerealiseerd.

 

 

05 Visuele inspectieregeling voor het schermpaneel het grijpen

Handopsporing van het schermpanelen, arbeidsintensiteit, lage efficiency, gemakkelijk te missen. De flexibele tangen kunnen worden gebruikt om de rand van het paneel te grijpen om het flexibele begrijpen en intelligente opsporing van kwetsbare panelen te bereiken. Het gebruiksmodel compenseert de visuele inspectie dode hoek en het tekort van het absorberen van en het verlaten van tekens in het zuigingsdienblad, dat zeer de vereisten inzake arbeidskrachten van de productie-installatie vermindert.

laatste bedrijfsnieuws over Beste geval, Klassieke toepassingen in de elektronische industrie van 3C  1

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.