Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Het geval sharing∣ geeft u een paar „handen“, kunt u een zachte „ladend en het leegmaken“ post creëren!
Evenementen
Neem contact met ons op

Het geval sharing∣ geeft u een paar „handen“, kunt u een zachte „ladend en het leegmaken“ post creëren!

2021-04-20

Latest company news about Het geval sharing∣ geeft u een paar „handen“, kunt u een zachte „ladend en het leegmaken“ post creëren!

Momenteel, zich snel ontwikkelt de elektronische industrie. Nochtans, wegens de verhoging van productiekosten zoals arbeid, is de input-output verhouding van de elektronische industrie een zeer belangrijke factor geworden in of een bedrijf automatiseringstransformatie zou moeten uitvoeren. Daarom kan het kiezen van een flexibele en stabiele automatiseringsoplossing het bedrijf helpen. Kom aantrekkelijker rendement van investering.

 

Achtergrond

Het cliëntbedrijf werd gevestigd in 2008. Het is een high-tech elektronikabedrijf gewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van de drager communicatie van de machtslijn spaanders en gecentraliseerde het systeemproducten van de meterlezing, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 20 miljoen spaanders. Met de stijging van orden, is het slijtage en scheurfenomeen in het productieproces meer en meer ernstig geworden, vooral het probleem om in de productie van kringsraad te laden en leeg te maken.

 

Pijnpunten

De de kringsraad van de klant automatiseerde productielijn moet lading en het leegmaken verrichtingen uitvoeren, maar wegens de grote verscheidenheid van kringsraad, zijn de platen naar voren gebogen aan het scheeftrekken en schade tijdens verrichting.

Het originele postmateriaal gebruikt een cilinderinrichting + 2D visieoplossing voor het sorteren. De moeilijkheid is dat de tijd van visuele erkenning de productielijn sloeg zal beïnvloeden. Het originele materiaal is gemakkelijk om de verschijning van de kringsraad tijdens verrichting te krassen, en de algemene materiaalstructuur is vrij hinderlijk en vereist meer productieruimte.

De klanten denken het verlies van de kringsraad tijdens het werk kunnen verminderen van het leegmaken van de kringsraad, om het beste resultaat te bereiken van het drukken van kosten en het verhogen van efficiency.

De eindafnemer koos de oplossing SRT -SRT-iEOAT en begon om het uit te voeren.
 

Oplossing SRT -SRT-iEOAT

Door de oplossing te vormen SRT -SRT-iEOAT, het nauwkeurige kan voeden worden bereikt zelfs wanneer het begrepen voorwerp een bepaalde nauwkeurigheidsafwijking heeft. De zachte flexibele reeks tang-SFG in de regeling heeft een zacht oppervlaktemateriaal en zal niet de verschijning van de kringsraad krassen. De zachte flexibele tang is ook lichter in gewicht, dat de lading van het robotachtige wapen terwijl het besparen van plaats op de productielijn vermindert.
Wat tevredenstellend is aan klanten is dat nadat de oplossing SRT -SRT-iEOAT wordt gevormd, de kosten van een reeks van 2D visie voor klanten worden bespaard, en een robot kan twee posten laden tegelijkertijd, wat de efficiency van de productielijn met 2 keer verhoogt. Vergeleken met de originele inrichtingsoplossing, drukt de oplossing SRT -SRT-iEOAT klantenkosten door 30%.

laatste bedrijfsnieuws over Het geval sharing∣ geeft u een paar „handen“, kunt u een zachte „ladend en het leegmaken“ post creëren!  0

Succesgeval

De oplossing SRT -SRT-iEOAT, naast het realiseren van PCB die en van wegraad/eenfasige kanaalraad plukken laden, is ook volkomen bekwaam voor elektro en schakelaarknoop die, nemend mobiele telefoonpanelen/mobiele telefoon middenkaders/mobiele telefoongevallen om te laden en leeg te maken, en grijpende plastic raad sorteren in dozen doen. , Grijp de de substraatoverdracht/ventilator behandeling, mobiele telefoon behandeling, en het snijden van de transformatorhuisvesting!

laatste bedrijfsnieuws over Het geval sharing∣ geeft u een paar „handen“, kunt u een zachte „ladend en het leegmaken“ post creëren!  1

 

De flexibele elektronische delen die, kunnen wijd worden gebruikt in de elektronische industrie vastklemmen.

 

Als u in de bovengenoemde producten geinteresseerd bent, gelieve ons voor overleg te contacteren, dank u!

Contactaantal: 400-186-7770

E-mail: srt@softrobottech.com

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.