Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Bevorder gemakkelijk de geautomatiseerde productie van vloeibare zakpunten voor bedrijf
Evenementen
Neem contact met ons op

Bevorder gemakkelijk de geautomatiseerde productie van vloeibare zakpunten voor bedrijf

2021-08-06

Latest company news about Bevorder gemakkelijk de geautomatiseerde productie van vloeibare zakpunten voor bedrijf

 

Achtergrond

Één van de productielijnen bij Biomedisch Co. van Qingdao Haier, Ltd vereist het grijpen en behandeling van bloedzakken. De milieu en temperatuureisen ten aanzien van medische producten zijn strikt.

 

Uitdaging

De originele het grijpen oplossing voor dit project was zuignappen te gebruiken, maar het materiaal was vloeibare zakken en had gewoonlijk een secundair individu die verpakken en er was een risico om materiaal te laten vallen toen het grijpen.

 

Oplossing

De flexibele tang van SRT is aanpassings aan het voorwerp en niet door de misvorming van de vloeibare zak tijdens het grijpen beperkt. Dit vermindert voor een groot deel het schudden van vloeistoffen tijdens overdracht en vermijdt het laten vallen van materiaal tijdens het laden en het leegmaken.

laatste bedrijfsnieuws over Bevorder gemakkelijk de geautomatiseerde productie van vloeibare zakpunten voor bedrijf  0

Voltooiing

In tegenstelling tot de traditionele geautomatiseerde industrieën, kunnen de flexibele tangen van SRT menselijke handen simuleren en geen beperkingen op de vorm of materiaal hebben die van het product, met succes de geautomatiseerde productie van vloeibare producten voor dit bedrijf optimaliseren en de efficiency van deze productielijn het verbeteren.

 

Succesvol geval

Biomedische het bloedzak die van Qingdaohaier, omhulsel van het de glycerineklysma van Cisen het Farmaceutische begrijpen.

laatste bedrijfsnieuws over Bevorder gemakkelijk de geautomatiseerde productie van vloeibare zakpunten voor bedrijf  1

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.