Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT
Evenementen
Neem contact met ons op

EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT

2021-08-24

Latest company news about EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT

„Werd de Zachte Robot van SRT“ voorgesteld bij de Internationale de Industriemarkt van China van 2020 met een reeks flexibele tangen en nieuwe EOAT-oplossingen, pogend klanten te helpen de moeilijkheden overwinnen van intelligente productie in verscheidene traditionele industrieën en de toekomst van robotachtige automatisering opnieuw definiëren.

laatste bedrijfsnieuws over EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT  0

De gevormde, breekbare en flexibele producten geven van ongeveer 96% van alle industrieproducten in het productieproces rekenschap, met inbegrip van groenten, stoffen en levensmiddelen, die niet door traditionele mechanische tangen kunnen worden vervoerd. In antwoord op deze situatie, werd de zachte robottechnologie gecreeerd. De zachte robottechnologie impliceert elastomeric materiële technologie, het zachte ontwerp van de robotstructuur en controletechnologie, met een hoge graad van technische ingewikkeldheid. In dit stadium, hebben slechts twee bedrijven in de wereld deze technologie beheerst. „Leidt de Zachte Robot van SRT“ samenwerking met de industrieën, universiteiten en onderzoekinstituten in diverse technische richtingen, zoals het zachte ontwerp van de robotstructuur, mechanismeanalyse die, materiaal en het vormen proces, aanpassen ervoor te zorgen dat ons technologieniveau zijn belangrijke positie in de internationale industrie handhaaft.

 

SRT-de producten hebben kenmerken zoals bestand anti-kras, het nauwkeurige grijpen, veilige en niet-toxische materieel, antistatisch, wrijving, olie het bestand, zure en alkali bestand, betrouwbare grijpen en lage kosten.

 

De SFG-reeks flexibele tangen staat voor het niet destructieve grijpen van allerlei gestalte gegeven delen en breekbare punten toe. SFG heeft onbeperkte flexibiliteit en kan foutloos met samenwerkingsrobots worden geïntegreerd, waarbij geautomatiseerde het grijpen uitdagingen in vele industrieën worden overwonnen en het verstrekken van een oplossing voor verdere geïntegreerde industrie automatisering.

laatste bedrijfsnieuws over EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT  1

Van de de tangengreep van SFG flexibele mobiele de telefoonvattingen & kringsraad

 

De SLG-tangen van de reeks indirecte aandrijving zijn oneindig aanpasbaar aan uiterst kleine ruimten en kunnen aan greepproducten zoals precisiecomponenten, micro- delen, kostbare voorwerpen (b.v. Juwelen) en kleine glascontainers (b.v. Ampules) zonder schade.

laatste bedrijfsnieuws over EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT  2

Indirecte de aandrijvingstang die van SLG het grijpen van ampules & batterijen toont

 

De van de het Pantserhand van SRT Zachte de Rehabilitatierobot gebruikt de resultaten van het flexibele de tangonderzoek van het bedrijf om de beweging van de menselijke hand te simuleren. En dankzij het gebruik van een zuiver zacht materiaal, misvormt het zich wanneer de beweging van de patiënt wordt belemmerd, vermijdend de grote ladingen op de hand van de patiënt en helpend de rehabilitatie van post-cardiovasculaire patiënten op een veilige en verwonding-vrije manier.

laatste bedrijfsnieuws over EXPO LEVENDE 丨 de Revolutionaire Technologie van de Zachte Robot van SRT  3

Het Zachte Pantser van SRT simuleert volkomen de het uitrekken zich en het grijpen bewegingen van de menselijke hand

 

Een opwindend levend te missen niet gesprek

Vandaag die, waren CEO Gao Shaolong van het bedrijf en CTO Bao Lei levend door de Centrale Televisie van China, Robotica online en andere media wordt geïnterviewd, die het publiek ertoe brengen om de geheimen van zachte de robottechnologie van SRT te onderzoeken. Bovendien zal er gebeurtenissen over te missen niet plaats opwekkend zijn! 15-19 september, bij C209, Zaal 8.1H, CIIF, SRT zal daar voor u zijn!

 

Tegenwoordig, worden de het productreeksen van de Zachte Robots van SRT „flexibele tangen“ wereldwijd verkocht. Wij zijn trots van de significante invloed die onze technologie op onze industrie-leidende klanten heeft gehad. Ons dynamisch en groeiend team van ingenieurs, managers en R&D-leden bouwt de toekomst van robotachtige automatisering. Wij enkel worden begonnen en wij verwachten ononderbroken samenwerking met u!

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.