Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about De flexibele tang vervangt het hand sorteren in de voedselindustrie
Evenementen
Neem contact met ons op

De flexibele tang vervangt het hand sorteren in de voedselindustrie

2021-08-06

Latest company news about De flexibele tang vervangt het hand sorteren in de voedselindustrie

Het Voedselco. van Fujiananjoy, Ltd werd opgericht in 2001. Na meer dan tien jaar van ononderbroken ontwikkeling, heeft het bedrijf productiebasissen in Xiamen, Fujian, Wuxi, Jiangsu en Taizhou, Jiangsu, vastgelegd en één van de grootste voedselondernemingen in China geworden, jaarlijks veroorzakend 100.000 ton bevroren voedsel. Het merk „Anjoy is“ van het bedrijf toegekend de titel van „het Beroemde Merk van China“, „Nationaal inspectie-Vrij Product“ en „Beroemd het Merkproduct van Fujian“. Het bedrijf hangt de traditie van Chinese voedselcultuur aan en ontwikkeld en overeenkomstig moderne internationale gezondheidsnormen vervaardigd. Met het nauwkeurige markt plaatsen, de goede prestaties van productkosten, perfecte naverkoop en de leveringsdiensten, het Voedselco. van Fujian Anjoy, is Ltd één van de distinctiefste, concurrerende en groeiende bevroren voedselonderneming in de industrie geworden.

 

Het bedrijf behandelt het merk hoofdzakelijk bevroren voedingsmiddelen van „Anjoy“ met inbegrip van: bevroren fijngehakte visproducten zoals vissenballen met knallende saus, vissenplaten en vissentofu; bevroren vleeswaren zoals garnalenbollen, sappige rundvleesballen en miniworsten; bevroren bloem en rijstproducten zoals verscheurde cakes, melk gestoomde broodjes, okkernootbroodjes, bruine suiker gestoomde broodjes en de bruine cakes van de suikerrijst; bevroren schotelproducten zoals tofu en het eibollen van Chiba. Momenteel, heeft het bedrijf meer dan 300 verscheidenheden van bevroren voedingsmiddelen.

laatste bedrijfsnieuws over De flexibele tang vervangt het hand sorteren in de voedselindustrie  0

Één van de productielijnen van de het eibol van het bedrijf moest de producten sorteren en in dozen doen, maar de traditionele zuignappen en de stijve tangkaken waren niet geschikte toe te schrijven aan op hoge temperatuur van demoulded vers eibollen, die zeer zacht en breekbaar waren. De originele lijn had altijd het hand sorteren gebruikt, die het voor arbeiders gemakkelijker maakte gebrand te worden en was zeer intensieve arbeid -, resulterend in hoge loonkosten voor het bedrijf. Dientengevolge, werd de lijn geteisterd met problemen zoals de hoge tarieven van de productbreuk, verminderde productiecapaciteit en moeilijkheden in het controleren van voedselhygiëne.

laatste bedrijfsnieuws over De flexibele tang vervangt het hand sorteren in de voedselindustrie  1

Cobotsys is een Koreaans bedrijf dat geïntegreerde oplossingen voor productieautomatisering ontwerpt, hoofdzakelijk betrokken bij het voedsel, vers voedsel en industriële gebieden. De eis ten aanzien van dit project was verschillende grootte van ruw deeg op een bepaald punt in de productielijn op te nemen. Er is drie grootte van deeg: 12“, 9“ en 6“ in diameter, met een maximum en een minimum in elke grootte. Het project wilde één tang voor alle verschillende deeggrootte gebruiken, terwijl tegelijkertijd het garanderen van de voedselhygiëne en het misvormen van niet het deeg tijdens het het grijpen proces. Aan deze vereisten konden niet conventionele tangen of zuignappen in de originele productielijn worden voldaan.

laatste bedrijfsnieuws over De flexibele tang vervangt het hand sorteren in de voedselindustrie  2

De flexibele tangen van SRT zijn een oplossing aan de uitdaging van het sorteren van en de behandeling van gestalte gegeven en breekbare punten. De producten zijn FDA-voedselveiligheid in de V.S. en Japan wordt goedgekeurd en kunnen in direct contact komen die met voedsel, hen toelaten om in een brede waaier van de industrieën met inbegrip van voedsel worden gebruikt dat en vers.

 

De flexibele tangen van SRT kunnen adaptief rond het doelvoorwerp worden verpakt en laten vallen geen materiaal wanneer het grijpen van levensmiddelen van grote verschillen in grootte en vorm, die de behoefte aan voorafgaande instelling elimineren aan de grootte en de vorm van het voorwerp. De flexibele tang van SRT elimineert met succes de vereisten in traditionele productielijnen dat de voorwerpen gelijke grootte zouden moeten hebben. Het product kan bij temperaturen van -40°C aan -150°C werken en van materialen met lange levensuur, slijtvaste, antistatische gemaakt.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.