Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!
Evenementen
Neem contact met ons op

Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!

2021-07-29

Latest company news about Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!

Zacht die Co. van Robottechnologie, Ltd (hierna als SRT wordt bedoeld) is een belangrijke onderneming in R&D en de massaproduktie van flexibel eind - effectors in China. Met sterke technische R&D-sterkte, heeft SRT vier reeksen nieuwe producten tegelijkertijd gelanceerd: De zachte tang van SFG - n-reeks, MSF-micro- tang, IEG reeks elektrische tang en het stootkussen van VFC Van der Waals. De vier reeksen nieuwe producten breiden verder de productregel van het intelligente eind van SRT uit - effector (I-EOAT) familie, en ontmoeten de gediversifieerde toepassingseisen van klanten in de gehele industrie met de oplossingen I-EOAT van SRT.

 

Gao Shaolong, de Stichter en CEO van SRT, zeiden: „als globaal belangrijk bedrijf die het gehele procesontwerp, de productie en de verwante controletechnologie van zachte robots beheersen, vullen onze vier nieuwe producten niet alleen de marktspatie op het gebied van het sorteren en verpakking van speciaal-gevormde en kwetsbare goederen in de industrie, maar ook breiden de commerciële toepassingsscenario's uit, zodat de gebruikers de vlotte werkervaring van precisiecontrole en stabiele prestaties kunnen volledig voelen. “

 

De onderbreking door de beperkingen van productprestaties en verstrekt multicategorieeind - effectoroplossingen

In de meer en meer complexe zakelijke toepassingscenario's, is het dringend voor ondernemingen hun automatische productie vaak om te bevorderen. Onder ogen ziend het frequente grijpen die van breekbare en onregelmatig gevormde punten, een reeks die moeilijke verrichtingen zoals het automatische sorteren voltooien, etc. verpakken. Het is gemakkelijk voor de nieuwe flexibele die tang van SFG - n-reeks door SRT wordt gelanceerd de problemen te behandelen. Vergeleken met de vorige van de de tangm&t reeks van SFG zachte de vingermodule, kan de n-reeks aan de diverse behoeften van klanten voldoen toe te schrijven aan zijn flexibele installatiewijze, en realiseert het veilige en stabiele grijpen van breekbare en onregelmatig gevormde die punten in matrijs onder stringentere productiescenario's worden geplaatst. Het wordt wijd gebruikt in de industrieën zoals voedsel, verse en ongekookte producten, 3C-elektronika, autodelen, dagelijkse chemische producten, logistiek, opslag, geneeskunde enz.

laatste bedrijfsnieuws over Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!  0

MSF-reeks de micro- tang is een soort innovatieve zachte tang die bionically door de drijfvorm van krabklauwen te imiteren wordt ontworpen. Volgens verschillende productie het grijpen behoeften, kan het snelle oplossingen voor diverse grootte en speciaal-gevormde werkstukken verstrekken, en in scenario's zoals kleine de condensatorenbatterijen van 3C, spaanders, medische reageerbuizen, juwelen, ringen, batterijen, de lentes, mobiele telefoonhoofdtelefoons, plastic toestellen enz. wijd gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!  1

Met de ononderbroken bevordering van de globale productie, zijn de automatisering en de digitalisering de stuwende kracht geworden om de ondernemingsproductiviteit te verbeteren. De derde nieuwe IEG reeks elektrische tang schept innovatief lineair aandrijvingsontwerp op, dat de controlefuncties zoals positie, snelheid en kracht zonder de behoefte kan precies opstellen om het eind te vervangen - effector van de robot, actief aan voorwerpen van diverse vormen en grootte aanpassen en aanpassen. Met de geïntegreerde softwaremodule, is het gemakkelijk te installeren en programma. wegens zijn het gemakkelijke productieplaatsenplaats, past het de vingertoppen voor klanten aan om „veelvoudige doeleinden met één tang“ te bereiken en „gebruiksklaar“. Het product is geschikt voor processen zoals het sorteren, het grijpen, het plaatsen, het assembleren, verpakking en het palletiseren, en kan de de productieefficiency van de gebruiker zeer verbeteren en de tijdkosten en de bedrijfskosten verkorten.

laatste bedrijfsnieuws over Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!  2

Het laatste nieuwe product op het stadium: Het stootkussen van VFC Van der Waals is ook genoemd geworden „gekko traceless zelfklevende tang“. Het vergt geen externe macht en stoombron, en kenmerkt compacte structuur, flexibele en lichte verrichting. wegens zijn sterke adsorptiecapaciteit en traceless het grijpen technologie, kan het de het grijpen verrichting van vlotte of ruwe, heldere of schurende, vlotte of poreuze voorwerpen gemakkelijk en behoorlijk behandelen, en is hoogst bekwaam om het werkstuk met gaten, acrylraad, of opgepoetst staal, PCB-raad, vlotte verpakte verpakking te absorberen. In praktische toepassing, vermindert het dichtbijgelegen nul programmeringsontwerp de verrichtingsdrempel en verbetert zeer de productieflexibiliteit. Het is geschikt voor vooreind en de naherfst verpakking van, het kleine palletiseren van, het sorteren van, het nemen van en het plaatsen van gebieden.

laatste bedrijfsnieuws over Vier nieuwe producten van SRT-lancering samen, verbreden de industrietoepassingen, en verstrekken multi-categorieeind - effectoroplossingen!  3

Onderzoek onophoudelijk technologische innovatie, bevorderen de digitale bevordering van de traditionele industrieën

Zoals we allen weten, heeft de nieuwe die infrastructuur van China door harde en kerntechnologie wordt gebouwd grote veranderingen in de fysieke economie gebracht. De robotica en de intelligentie zijn de algemene tendens van de verwerkende industrie van China in de toekomst. Als pionier van nieuwe technologie en opsteller van de industrienormen, heeft SRT onophoudelijk technologie gecultiveerd, machtigend de traditionele machinesindustrie en verwerkende industrie door constante innovatie. SRT streeft ernaar om een efficiënte doorbraak op het gebied van intelligent eind te maken - effector (I-EOAT), en aan het fijne verticale gebied van zachte robotverbetering gemaakt die de producten wijder in diverse industriële scenario's worden gebruikt te maken. Door intelligente en flexibele algemene oplossingen, kan SRT meer toepassingseisen ontmoeten, en drijft de productiviteitsverbetering met technologie, om de gebruikers toe te laten om verrichting en onderhoudskosten gemakkelijk te drukken en de efficiënte productiviteitsgroei te bereiken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.