Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about MSF-zijn de reeks miniatuurklemmen beschikbaar! --Verstrekt efficiënte en geschikte flexibele productieoplossingen voor gestalte gegeven en precisiedelen.
Evenementen
Neem contact met ons op

MSF-zijn de reeks miniatuurklemmen beschikbaar! --Verstrekt efficiënte en geschikte flexibele productieoplossingen voor gestalte gegeven en precisiedelen.

2021-07-29

Latest company news about MSF-zijn de reeks miniatuurklemmen beschikbaar! --Verstrekt efficiënte en geschikte flexibele productieoplossingen voor gestalte gegeven en precisiedelen.

Productomschrijving

 

MSF-zijn de reeks miniatuurtangen innovatieve flexibele die tangen op het bionische ontwerp van de aandrijvingsvorm van de krabschaar worden gebaseerd en hebben sterk aanpassingsvermogen en snelle reactiesnelheid. Het kan voor het grijpen precisie en gestalte gegeven voorwerpen worden gebruikt zonder de productoppervlakte te beschadigen en is vooral geschikt voor de elektronika en de injectie het vormen van 3C de industrieën.

laatste bedrijfsnieuws over MSF-zijn de reeks miniatuurklemmen beschikbaar! --Verstrekt efficiënte en geschikte flexibele productieoplossingen voor gestalte gegeven en precisiedelen.  0

 

 

Productvoordelen

 

1、 Snelle reactiesnelheid

MSF-worden de reeks miniatuurtangen direct gedreven door cilinderactuators. Met een hoge weergavekarakteristieksnelheid, kan MSF de vraag van geautomatiseerde productie van precisie en gestalte gegeven voorwerpen ontmoeten, en kan kosten ook drukken en efficiency voor ondernemingen verhogen.

 

 

 

Behendige het grijpen 2、 methode

In het machinaal bewerken verrichtingen, cilinder-type of de blad-type delen gewoonlijk hebben dunne muren, zijn gemakkelijk beschadigd en zijn moeilijk te grijpen, makend het sorteren en moeilijk grijpen. MSF-reeks de micro- tangen hebben twee soorten het vastklemmen methodes: interne steun en het externe grijpen, die zowel nauwkeurig als stabiel zijn. MSF lost het probleem om precisievoorwerpen in op smalle ruimten met serieplaatsing te grijpen.

 

 

 

 

3、 de Aanpassingsdienst

wegens de ononderbroken herhaling van producten, fabrieken hogere vereisten op de precisie en de betrouwbaarheid van het assemblageproces naar voren gebracht. MSF-kunnen de reeks miniatuurtangen de aangepaste diensten verlenen, die het stabiele grijpen van precisie en gestalte gegeven voorwerpen in compacte ruimten, het voldoen aan van de behoeften van gediversifieerde productielijnen en het helpen van ondernemingen oplossen om automatisering transformatie en bevordering te realiseren.

 

 

 

4、 Besparingskosten

MSF-kunnen de reeks miniatuurtangen met een industriële luchtbron en een two-position en vijf-haven solenoïdeklep worden gevormd. Er is geen behoefte om controlemechanisme aan te passen, kosten en onderhoud voor bedrijven te besparen en het minder moeilijk te maken te werken.

 

 

 

Producttoepassing

 

Het kan wijd in de industrieën met inbegrip van 3C-elektronika worden gebruikt, autodelen, precisiemachines, vers voedsel, glasproducten, nieuwe energie, dagelijkse noodzaak, injectie het vormen, en medisch.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.