Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Nieuwe Vrijgegeven Producten丨 SRT Nieuwe Producten, Realiserend Efficiënte en Geschikte Flexibele Productieoplossingen
Evenementen
Neem contact met ons op

Nieuwe Vrijgegeven Producten丨 SRT Nieuwe Producten, Realiserend Efficiënte en Geschikte Flexibele Productieoplossingen

2021-07-29

Latest company news about Nieuwe Vrijgegeven Producten丨 SRT Nieuwe Producten, Realiserend Efficiënte en Geschikte Flexibele Productieoplossingen

Onlangs bevrijd van SRT heeft de flexibele tangen sfg-n sterker ladingskracht en het grijpen aanpassingsvermogen, en kunnen in voedsel en vers voedsel, 3C-elektronika, autodelen, medisch, dagelijks chemisch product, logistiek en de opslaande industrieën worden gebruikt om geautomatiseerde flexibele productieoplossingen te verstrekken.

 

Productomschrijving

De reekstang wordt van SFG van SRT de zelf-ontwikkelde gemaakt van food-grade siliconemateriaal. SFG kan de het grijpen snelheid waarborgen terwijl het bereikende niet destructieve grijpen van productie bezwaar heeft. Zijn flexibele pneumatische „vingers“ kunnen adaptief rond het doelvoorwerp worden verpakt, effectief oplossend het probleem om van gestalte gegeven en breekbare voorwerpen te grijpen en te behandelen.

 

Het structuurontwerp van promotie sfg-n reekstang is geoptimaliseerd om veeleisende ladingstaken en grijpende waaier te behandelen. Sfg-n de flexibele tangen kunnen grote of zware materialen gemakkelijk behandelen. Één tang is compatibel met veelvoudige producten, geen behoefte aan frequente apparatenveranderingen, ideaal voor geautomatiseerde flexibele productie.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe Vrijgegeven Producten丨 SRT Nieuwe Producten, Realiserend Efficiënte en Geschikte Flexibele Productieoplossingen  0

 

Productvoordelen

 

1、 Veranderlijke afstandsaanpassing laat één tang toe om een verscheidenheid van producten te begrijpen.

Sfg-n de Tangen kunnen vinger het uit elkaar plaatsen volgens de grootte van het punt aan greep verschillende voorwerpen vrij aanpassen. Dit soort regelbare tang heeft een opmerkelijk praktisch aspect in daadwerkelijke productie aangezien één tang een verscheidenheid van producten kan begrijpen en het is niet meer noodzakelijk om end-effector vaak te veranderen. Dank aan Tangen sfg-n, het is gemakkelijker voor ingenieurs om het grijpen oplossingen te ontwerpen.

 

 

 

2、 Verhoogde ladingskracht voor het veilige en betrouwbare grijpen

Sfg-n de tangen hebben veelvoudig het grijpen vermogen, wat betekent het mogelijk is om veelvoudige materialen in één keer te grijpen. Bovendien, de het grijpen kracht van tangen sfg-n is verbeterd door 18%, en de ladingskracht is verhoogd tot 110%, die de robot aan greepmaterialen regelmatig en betrouwbaar tijdens snelle beweging toelaat.

 

 

 

3 Diverse opzettende methodes、, voldoen volledig aan de behoeften van diverse productielijn

Naast hoogste luchtlevering en het opzetten vanaf de bovenkant, kunnen de tangen sfg-n luchtlevering ook worden en van de voorzijde of van de kant worden opgezet. Deze eigenschap laat tangen sfg-n toe om volledig aan de veranderende complexe arbeidsvoorwaarden aan te passen en aan de behoeften van diverse productielijnen te voldoen.

 

 

 

Producttoepassing

 

De tangen kunnen in CNC werktuigmachine lading en het leegmaken, intelligente assemblage, het automatische sorteren, logistiek en pakhuis, en de lijnen van de voedselverwerking worden gebruikt, en kunnen ook als functionele toebehoren voor wetenschappelijk onderzoek en experimenteel materiaal, intelligent vermaakmateriaal, of de dienstrobots worden gebruikt. Het is ideaal voor klanten die hoge veiligheid en aanpasbare het grijpen actie vereisen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.