Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Nieuwe Producten 丨 VFC Series Van der Waals Pads
Evenementen
Neem contact met ons op

Nieuwe Producten 丨 VFC Series Van der Waals Pads

2021-07-28

Latest company news about Nieuwe Producten 丨 VFC Series Van der Waals Pads

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe Producten 丨 VFC Series Van der Waals Pads  0

SRT heeft de nieuwe VFC-reeks van van der Waals Pads gelanceerd om meer oplossingen I-EOAT voor overvloed van de industrieën met inbegrip van 3C-elektronika, voedsel, drank, zuivelfabriek, dagelijks de chemische en medische industrieën te verstrekken.

 

 

Productomschrijving

SRT blijft zich in speciale polymeermaterialen en in oppervlaktetechnieken ontwikkelen en vernieuwen die de nauwkeurigheid van micronorde kunnen bereiken, pogend sterke intermoleculaire krachten tussen zuignappen en vlotte oppervlakten tot stand te brengen die 0,5 kg/cm ² kunnen bereiken. Als combinatie voordelen, VFC-werd de reeks van Van der Waals Pads gelanceerd. Dit product kan de oppervlakte van het werkstuk houden zonder een teken te verlaten. Het is ideaal voor het grijpen van karton, glas, kringsraad, metaal, plastic, vlotte verpakking, enz.

 

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe Producten 丨 VFC Series Van der Waals Pads  1

Productvoordeel

1、 Eenvoudige assemblagestructuur voor gebruiksklaar

VFC-de reeksvan der Waals stootkussens bestaan uit een flensverbinding, een bufferkolom en een zuignapmodule:

  • De flensschakelaar is gemakkelijk verwijderbaar en kan aan het wapen worden vastgemaakt zonder de schroeven aan beide kanten van de flens te verwijderen;
  • De bufferkolom verstrekt het recht kracht voor de zuignap voorlaadt om hun efficiency te verzekeren;

l wanneer de stootkussens het eind van hun leven, slechts de behoefte van de stootkussensmodule om worden vervangen bereiken, besparend kosten in productie.

 

 

2. Structurele innovatie

VFC-de reeks Van der Waals Pads heeft een unieke die oppervlaktestructuur met een contactoppervlakte van miljoenen vezelige bundels wordt gemaakt, die de zelf-aanpassingsvermogen en zuigingskracht van de koppen verhoogt. Van der Waals Pads worden ontworpen om vlotte of poreuze werkstukken te houden en een sterke zuigingskracht te verstrekken.

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe Producten 丨 VFC Series Van der Waals Pads  2

 

3. Unieke technologie, geen residu op de oppervlakte van werkstuk

In vergelijking met conventionele zuignappen, VFC-verlaten de reeksvan der Waals stootkussens adsorptiedeuken of geen tekens op de oppervlakte van het werkstuk en daarom vereisen het secundaire schoonmaken niet.

 

 

4. Zelfsluitende stroomuitval om de veiligheid van verrichting te verzekeren

In het geval van een plotselinge stroomuitval tijdens productie, hebben de traditionele zuignappen geen stroomuitval zelfsluitende functie en zullen onmiddellijk ophouden werkend en zullen schade aan het werkstuk veroorzaken. Nochtans, VFC-gebruiken de reeksvan der Waals stootkussens moleculaire kracht om vast te maken. Daarom is VFC onaangetast door elektriciteit of de lucht en kan werkstuk zelfs in het geval van een onverwachte stroomuitval nog vastmaken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.