Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Optimaliseer traditionele automatisering om productopbrengst te verhogen
Evenementen
Neem contact met ons op

Optimaliseer traditionele automatisering om productopbrengst te verhogen

2021-08-06

Latest company news about Optimaliseer traditionele automatisering om productopbrengst te verhogen

Achtergrond

In één van de productielijnen van de Elektronikaco. van Qingdao Xiechuang, Ltd, het paneel van de snelheidsvertoning binnen het dashboard van een autobehoefte om voor het leegmaken worden gegrepen. Maar de meeste panelen van de snelheidsvertoning in auto's worden gemaakt van plastiek, zodat is de oppervlakte gemakkelijk gekrast.

 

Uitdaging

Aangezien de productielijn wordt aangepast aan de grootte van het eerder geproduceerde paneel van de snelheidsvertoning, zou het voortdurende gebruik van de het bewerken zuignappen en de stijve tangen in de originele oplossing voor het leegmaken geneigd hebben om schade en vervorming aan het paneel te veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Optimaliseer traditionele automatisering om productopbrengst te verhogen  0

Oplossing

De flexibele tangen van SRT zorgen ervoor dat het product niet gekrast tijdens het leegmaken is. Voorts regelt het pneumatische controlesysteem van de tangen de kracht wanneer het grijpen van het vertoningspaneel om misvorming te vermijden.

 

Voltooiing

Met de flexibele tangen van SRT, is het probleem van producten die gemakkelijk tijdens lading worden gekrast en worden misvormd opgelost, resulterend in een 15%-verhoging van algemene opbrengst.

laatste bedrijfsnieuws over Optimaliseer traditionele automatisering om productopbrengst te verhogen  1

Succesvol geval

Het elektronische de vertoningspaneel van de autosnelheid leegmaken, Shenyang Valeo boog en, audio van Dandong Harman de Motorfiets (Guangzhou) grijpen behandelen grijpen lager, van Wuyang Honda en tand lading en koplampdelen die leegmaken.

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.