Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Merk groot aan klein: Hoe machtigt SRT de intelligente productie van de scheerapparaatindustrie?
Evenementen
Neem contact met ons op

Merk groot aan klein: Hoe machtigt SRT de intelligente productie van de scheerapparaatindustrie?

2021-08-23

Latest company news about Merk groot aan klein: Hoe machtigt SRT de intelligente productie van de scheerapparaatindustrie?

laatste bedrijfsnieuws over Merk groot aan klein: Hoe machtigt SRT de intelligente productie van de scheerapparaatindustrie?  0

 

In het verleden de 10 jaar, motiveerde de bloeiende markt van scheerapparaten de krachtige ontwikkeling van stroomopwaartse verwerkende industrie. Nochtans, blijven de productie en de productie van scheerapparaten in China nog in arbeid-intensief stadium. Zijn automatisch niveau van interne assemblage is vrij laag en het is niet geschikt voor vereisten van flexibele productie en intelligente productie.

 

Vrijgegeven door SRT, komt de zachte de tangreeks van SFG uit onderzoek en uitbreiding van weekdieren zoals octopus en kwallen voort. Deze reeks zachte tangen is hoogst flexibel en kunnen gloednieuwe EOAT-oplossingen voor productie van scheerapparaten verstrekken, die significante invloeden uitoefenen aan totstandbrenging van flexibele de productie en productiecapaciteit verbetering.

 

Een gewoon scheerapparaat is nodig om door honderden processtappen in productieworkshop vóór zijn volledige assemblage te gaan. De traditionele arbeid-intensieve productiemethode leidt tot hoge loonkosten, lage productieefficiency en ontoereikend marktconcurrentievermogen van de onderneming. Daarom kiezen more and more ondernemingen flexibele intelligente productieworkshops.

laatste bedrijfsnieuws over Merk groot aan klein: Hoe machtigt SRT de intelligente productie van de scheerapparaatindustrie?  1

 

De traditionele stijve tangen hebben zwakke behandelende capaciteit meer dan werkstukken en laag succestarief om te begrijpen, beïnvloedend productieefficiency. Voorts kunnen zij werkstukoppervlakte gemakkelijk berokkenen wanneer het begrijpen. Bijvoorbeeld, als de stijve tang scheerapparaat begrijpt en het in de het laden basis voor het voorladen opneemt, kunnen het scheerapparaat en zijn oppervlakte aan diverse omvang van schade lijden als plaats er afwijkingen bestaan. Daarom zijn de stijve tangen niet geschikt om scheerapparaten te begrijpen.

 

De zachte die de tangreeks van SFG door SRT wordt veroorzaakt kan het begrijpen van moties van menselijke vingers imiteren. Zij zijn vrij van pre-aanpast volgens nauwkeurige afmetingen en vorm van het voorwerp. Met zachte begrijpende moties, zijn deze zachte tangen hoogst veelzijdig en veroorzaken geen schade aan het begrijpen van doelstellingen, en zij zijn vooral voordelig voor het begrijpen van speciaal-gevormde en breekbare voorwerpen zoals scheerapparaten. Zelfs als de afwijking van positie van begrepen voorwerpen gebeurt, verzacht plaatsing van begrepen voorwerpen bij gespecificeerde plaats kan ook door misvorming van ons zacht eind van zachte tangen worden gerealiseerd.

laatste bedrijfsnieuws over Merk groot aan klein: Hoe machtigt SRT de intelligente productie van de scheerapparaatindustrie?  2

 

Als professionele oplossingsleverancier in EOAT en intelligente productie, SRT-boren de meesters technologieën van zachte robots met onafhankelijke intellectuele eigendommen uit. SRT niet alleen verwerft rijke ervaringen in automatiseringstransformatie op het gebied van de huishoudenelektronika, maar ook verstrekt producten, technologieën en oplossingen die worden toegepast op diverse industrieën zoals thermosflessenkop productie, automobiele productie, voedsel en chemische producten voor dagelijks gebruik, logistiekpakhuis en medische behandeling.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.