Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie
Evenementen
Neem contact met ons op

SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie

2021-08-16

Latest company news about SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie

laatste bedrijfsnieuws over SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie  0

De industriële automatisering in de farmaceutische industrie impliceert een brede waaier van inspecties en metingen, zoals kwaliteitscontroles van de druk van farmaceutische instructies, identificatie van streepjescodes en karakters bij de farmaceutische verpakking evenals hoeveelheidscontroles van de korreling van tabletten. De gemeenschappelijke kenmerken van de farmaceutische industrie zijn de ononderbroken massaproduktie en de hoogte - kwaliteitseisen ten aanzien van de verschijning van de producten.

De concurrentie tussen de farmaceutische bedrijven van vandaag staat niet meer zelfs 0,1% van tekorten toe om te bestaan. De machine-visie inspectie is stabieler, efficiënter en minder duur dan handinspectie, vermijdend een waaier van problemen. Ondertussen, is de inspectietechnologie hoogst nauwkeurig, is het systeem gemakkelijk te werken en de veelvoudige inspecties kunnen in één apparaat worden voltooid.

De DOOS introduceert machine-visie technologie in daadwerkelijke productie om productieefficiency te verbeteren en productkwaliteit te verbeteren.

volledige toepassingsoplossing voor farmaceutische productieprocessen.

Biedt de SLIMME VISIE van de DOOS een volledige waaier van buiteninspectie en identificatie evenals product sorterende oplossingen tijdens farmaceutische en verpakkingsinspectie aan.

 

Eigenschappen

Opsporing, controle en codelezing van productiedatum, het aantal van de productiepartij en vervaldatum

Farmaceutische het tekortopsporing van de specificatieverschijning

Farmaceutische het tekortopsporing van de pakketverschijning

Intelligente sorterende systemen

De meting van de productgrootte

De farmaceutische opsporing van het flessenniveau

Tablet verpakkingsinspectie

 

Voordelen

Het SLIMME VISIEsysteem is hoofdzakelijk geïnstalleerd bovenop de productielijntransportband en vereist geen handinterventie. De sensorcontrole brengt een high-precision industriële camera teweeg om beelden te nemen, die samen met een geschikte lens en een lichtbron duidelijke beelden van de productiedatum, het aantal van de productiepartij en vervaldatum van het product verstrekken. De eenheid van de beeldaanwinst uploadt het beeld aan de industriële controlecomputer, waar de ingebouwde intelligente software en algoritmeeenheid precies het beeld analyseert en de opsporingsresultaten geeft. De vertoningseenheid en de mens-machine interactieterminal kunnen gegevensstatistieken, getalsmatige weergave van opsporingsresultaten, toewijzingsanalyse en de diensten van de rapportdruk verlenen.

laatste bedrijfsnieuws over SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie  1

Toepassingen

De SLIMME VISIE waarborgt een hoog gekwalificeerd tarief

Het farmaceutische instructie/van de etikettenverschijning systeem van de tekortopsporing kan worden gebruikt om de verschijning van alle gedrukte materialen in de farmaceutische industrie zoals vakje etiketten, instructiehandboeken, gelijkvormigheidsattesten en etiketten te inspecteren. Het is een alternatief aan handinspectie voor ontbrekende drukken, drukfouten of kleurenverschillen, identificatie van partijaantallen, productiedata en vervaldata evenals OCV-bepaling. De software is uitgerust met de functies van de statistische en toewijzingsanalyse zoals tekorttype statistieken, de statistieken van de tekortplaats, efficiënte capaciteit controle, enz., evenals functionele modules zoals parameter die, verrichtingsrechten het plaatsen en rapportdruk, volgens klantenvereisten plaatsen.

 

Ontdekkend systeem van productiedatum, het aantal van de productiepartij en vervaldatum

Het het ontdekken systeem van productiedatum, het aantal van de productiepartij en vervaldatum is gebaseerd op de technologie van de beeldverwerking en in geautomatiseerde productie gebruikt om de informatie te ontdekken en te identificeren over de buiten verpakking van producten. Het en identificeert en ontdekt automatisch intelligent de datuminformatie in enkel een paar seconden over de transportband zonder menselijke interventie.

 

Dimensionale metende systemen

De tafelblad dimensionale projector wordt ontworpen voor basisniveaumetingen en toelaat snel, hoogst nauwkeurige, niet-contactmeting van geometrische parameters zoals lengte, hoek, patience, diameter en straal voorwerpen. Het is rendabele off-line, tafelblad dimensionale projector, vooral geschikt voor de meting van kleine afmetingen, kleine oppervlakten met hoge herhaalbaarheid.


Het systeem van de tekortopsporing voor injectieafgietsel van farmaceutische materialen

Het systeem kan tekorten (het gebrek aan lijm, scherpe randen, krast, schaaft, het slepen, inkrimping, gebrek aan materiaal, het drijven, enz.) in de mond, het lichaam en de onderste rand van farmaceutische injectie gevormde transparante koppen ontdekken, en de ontdekte tekorten tellen. De statistieken kunnen volgens de verschillende plaatsen die van de geteste producten, de klant alarmeren aan de ernst van de tekorten en zo worden gecategoriseerd het productieproces en de kwaliteit van de productie helpen te verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie  2

Beeld en de Interface van de Tekstinspectie van Farmaceutische Instructies

laatste bedrijfsnieuws over SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie  3

Beeld en de Interface van de Tekstinspectie van Farmaceutische Verpakkingsmaterialen

laatste bedrijfsnieuws over SLIMME VISIEoplossingen voor de farmaceutische industrie  4

Online het Testen van Plastic Retortflessen

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.