Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!
Evenementen
Neem contact met ons op

Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!

2021-08-06

Latest company news about Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!

Bij nacht van 13 Dec, werd de het toekennen ceremonie van de zesde high-tech Golden Globetoekenning gehouden met succes in Shenzhen. Onder ogen ziend de concurrentie van veel andere ondernemingen, Zacht Co. van Robottechnologie, won Ltd (SRT) „nieuw product van het jaar“ van eind - effectors en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ toekenning met uitstekende productprestaties en krachtige ontwikkelende snelheid.

 

Op de achtergrond van de ononderbroken infiltratie van industrieel Internet, is een belangrijke uitgave van deze high-tech Golden Globetoekenning „hoe de ondernemingen innovatiebevoegdheden van zich“ vrijgeven.

laatste bedrijfsnieuws over Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!  0

laatste bedrijfsnieuws over Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!  1

Als professionele oplossingsleverancier in EOAT en intelligente productie, is SRT toegewijd aan het oplossen van het probleem van het begrijpen van breekbare en speciaal-gevormde punten op de industriegebieden. SRT heeft vele uitstekende ontwikkeling en onderzoektechnici geaccumuleerd en gloednieuwe EOAT-oplossingen voor gasten kunnen verstrekken. Het ontvangen van deze twee toekenning is een goedkeuring van technische de innovatiecapaciteit van SRT, die snelheid, bedrijfs model en bereidende geest ontwikkelen.

 

De zachte de tangreeks van SFG die „nieuw product van het jaar“ van de Golden Globetoekenning wordt toegekend is een zwaargewicht die product door SRT met grote concentratie wordt ontwikkeld. Deze reeks van zachte tang kan in drie categorieën worden verdeeld, die aan het oplossen van problemen van snel het sorteren van diverse speciaal-gevormde werkstukken en het tevredenstellen van eisen van verschillende arbeidsvoorwaarden beantwoorden.

laatste bedrijfsnieuws over Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!  2

De afstand van vingers van compacte tangen is klein, die compacte tangen geschikt maken om in beperkte ruimten van toepassing te zijn waar de handwerken moeilijk zijn uit te voeren. En deze compacte tang is vooral geschikt voor de industrieën zoals producten, de juwelen en de ornamenten, de chemische producten voor dagelijks gebruik en het voedsel van 3C de elektronische. Voor cirkel regelbare zachte tangen, kan de afstand van vingers worden gewijzigd. Zo kan dit type van zachte tangen in een brede woede worden toegepast, en zij zijn vooral geschikt voor vervoerstoepassing van industrieën die zoals speelgoed, verse voedsel en groenten, glasproducten en artefacten de vervaardigen. Voor symmetrische regelbare zachte tangen, worden de vingers symmetrisch verdeeld, zodat kan deze tang gemakkelijk worden in werking gesteld, vooral geschikt voor de industrieën zoals medische drugs, automobiele productie, onregelmatige Injectie gevormde werkstukken.

laatste bedrijfsnieuws over Zacht Co. van Robottechnologie, Ltd werd toegekend „nieuw product van het jaar“ en „top 10 snelgroeiende ondernemingen van het jaar“ van high-tech het Golden Globetoekenning van 2019!  3

Bovendien, SRT kan diverse delen integreren om geschikte zachte robots volgens praktische behoeften van gasten te vormen. De ontwerpdiensten, met inbegrip van visieerkenning, systeem het vestigen en motie programmering, worden verleend. SRT heeft goedkeuring van meer dan 300 gasten van de meer dan 20 industrieën zoals thermosflessenkop, medisch materiaal, machtsbatterijen, domestics, voedselverwerking ontvangen.

 

Ziend zachte robotachtige technologieën als de kern, is SRT een technologische onderneming die op het onderzoeken, het populariseren en toepassing van zachte robotachtige technologieën de nadruk leggen. Momenteel, is SRT een leider in intelligente productie van eind - effectors geworden. Sinds 2018 toen de producten werden gelanceerd, heeft SRT de diensten voor meer dan 300 industriële gasten onder de meer dan 20 industrieën verleend. En de producten van SRT zijn uitgevoerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Japan, Zuid-Korea en andere regio's.

 

Van nu af aan, zal SRT efficiëntere samenwerkingswijze met gasten onderzoeken en zal geschiktere oplossingen voor het realiseren van de volledig geautomatiseerde industrieën verstrekken.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.