Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about 【SRT | De toepassingen van de toepassings】 Doorbraak van de zachte tangen van SFG in de voedselindustrie
Evenementen
Neem contact met ons op

【SRT | De toepassingen van de toepassings】 Doorbraak van de zachte tangen van SFG in de voedselindustrie

2021-08-06

Latest company news about 【SRT | De toepassingen van de toepassings】 Doorbraak van de zachte tangen van SFG in de voedselindustrie

Als conventionele arbeid - de intensieve industrie, de voedselindustrie heeft de groeiende vraag van automatiseringsverbeteringen toe te schrijven aan ononderbroken verhoging van loonkosten.

 

Het verse voedsel is de industrie die breekbare, kwetsbare en onregelmatig gevormde voorwerpen en eisen een partij in hygiënenormen behandelt. Daarom zijn de traditionele mechanische tangen niet geschikt voor deze industrie omdat zij niet aan de vereisten kunnen voldoen om onregelmatig gevormde en kwetsbare doelstellingen te begrijpen.

 

Beogend deze toepassingsuitdaging van deze industrie, Zacht Co. van Robottechnologie, ontwikkelde Ltd (SRT) creatief zachte de tangreeks van SFG. Vandaag zie de „handen van intelligentie“ van de voedselindustrie.

 

Wij kunnen zien dat de zachte tangen van SFG met een laag be*dekken-type het grijpen methode in praktische toepassing aanpassen en begrijpende moties snel, stabiele en nauwkeurige realiseren. Hun zachte vingers worden volledig gemaakt van zachte materialen zodat geen stijf effect wordt veroorzaakt wanneer zij doelstellingen contacteren, dat ervoor zorgt dat het begrepen voedsel niet wordt berokkend en de exploitanten zijn veilig. Tegelijkertijd, hebben de zachte tangen FDA-voedselcertificatie in de V.S. en Japan overgegaan en AP de certificatie in Europese Unie, het betekent zo dat deze zachte tangen gekwalificeerd zijn om direct contact met voedsel op te nemen en geen verontreiniging te veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over 【SRT | De toepassingen van de toepassings】 Doorbraak van de zachte tangen van SFG in de voedselindustrie  0

De hoge flexibiliteit is ook beschikbaar als de zachte het grijpen technologieën in voedselproductie worden toegepast, en de kleine gegroepeerde productievereisten van aangepaste producten kunnen met. zijn Bijvoorbeeld, wordt de compacte tangreeks (sfg-FTN) speciaal ontworpen voor lichtgewicht en klein behandelen - met maat producten. De algemene afmeting van deze tang is klein en deze tang is toepasselijk in het grijpen van voorwerpen in beperkte ruimten. Voorts hebben de begrijpende moties van deze tang hoog aanpassingsvermogen, hoge nauwkeurigheid en hoge stabiliteit.

 

Of de doelstellingen vers voedsel in diverse grootte zijn, kunnen de bonen van 4mm diameter, breekbare en kwetsbare ruwe eieren, of vers gebakken hete koekjes, de zachte tang van SFG goed met behulpzame robots coördineren en dan om deze doelstellingen te grijpen en snel en nauwkeurig te sorteren. Vergeleken bij manueel het sorteren, plaatsbepaling en het plaatsen, zijn de zachte tangen van SFG veiliger, nauwkeuriger en betrouwbaarder.

 

De voedselindustrie is reeds door het belangrijke ogenblik van overgang gegaan en bevorderend, moeten de relatieve ondernemingen productiecapaciteit verbeteren nog waarborgen gelijktijdig kwaliteit. Daarom worden de efficiënte en handige zachte tangen van SFG, die vele aangepaste eisen kunnen tevredenstellen, goedgekeurd door more and more ondernemingen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.