Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about SRT voltooide een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans, leidend de ontwikkeling en de innovatie van zachte robottechnologie
Evenementen
Neem contact met ons op

SRT voltooide een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans, leidend de ontwikkeling en de innovatie van zachte robottechnologie

2022-06-02

Latest company news about SRT voltooide een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans, leidend de ontwikkeling en de innovatie van zachte robottechnologie

Onlangs, Co. van de de Robottechnologie van Peking voltooide Zacht die, Ltd (hierna als „SRT wordt bedoeld“) een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans. Deze ronde van financiering werd gezamenlijk geïnvesteerd door E-Town International Investeringsco., Ltd, een overheid-aangesloten bedrijf, en Xinchuang I Fonds, dat gezamenlijk werd gevestigd en door het Ontwikkelingsfonds van het MKB van Peking werd gefinancierd.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT voltooide een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans, leidend de ontwikkeling en de innovatie van zachte robottechnologie  0

 

Principe-vlakke innovatie, ontwrichting van traditionele stijve robottechnologie

Volgens een rapport door de Internationale Federatie van Robotica (IFR) wordt vrijgegeven, heeft de bestaande industriële industrie slechts ongeveer 3%-4% van de automatische behandelende problemen van regelmatige en stijve voorwerpen opgelost, terwijl het blijven 96% van flexibele, onregelmatige en breekbare producten nog hand behandeling die vergt. De totstandkoming van zachte die robottechnologie uit weekdierbionica wordt afgeleid heeft een oplossing aan de bovengenoemde problemen gebracht. De zachte robottechnologie kan het veilige en niet destructieve grijpen en behandeling van voedsel, landbouwproducten en speciaal-gevormd werkstuk realiseren die met redelijkere kosten, de toepassing van globale robottechnologie duwen aan een bredere scène.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT voltooide een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans, leidend de ontwikkeling en de innovatie van zachte robottechnologie  1

 

De eerste vacuümkop die van de wereld automatische productielijn spinnen

Van het standpunt van technologie zelf, is de flexibiliteit van zachte robot een ontwrichting en een effect op de traditionele stijve robottechnologie. De traditionele stijve tang wordt beperkt door de vorm, grootte, zachtheid en andere factoren van het doelwerkstuk, dat niet aan de behoeften kan voldoen van automatisering bevordering van sommige ondernemingen. De stem van de markt voor zachte robot wordt verder uitgebreid, en het marktsegment van zachte robot heeft ook met een nieuw verbuigingspunt ingestemd. SRT CEO Gao Shaolong gelooft dat de zachte robot een nieuwe machinevorm heeft, kan het als revolutionaire innovatie van het principeniveau, voor vele traditionele industrieën worden beschreven om de „hals“ behandelende technische problemen, steun op te lossen een aantal traditionele industrieën om leapfrog ontwikkeling van handproductie aan geautomatiseerde productie te bereiken, die oneindige mogelijkheden in de toekomst brouwen.

 

Brekend door de de industriegrenzen van traditionele stijve tangen, innovatieve toepassingen van bionica

De zachte robottechnologie is een nieuw onderwerp het integreren bionicaonderzoek, intelligente materialen en een intelligente controle. Het impliceert elastische materiële technologie, het zachte geïntegreerde ontwerp van de robotstructuur, vormt technologie van complex elastisch lichaam en de flexibele technologie van de lichaamscontrole.

 

SRT heeft het gehele procesontwerp, de vervaardiging en de verwante controletechnologie van zachte robot. Gebaseerd op zich de gehele wijze van de kettingssamenwerking van industrie-universitair-onderzoek, en het baseren op de binnenlandse verwerkende industriestichting, geeft SRT volledig spel aan het voordeel van industrialisatiesynergisme, en het relevante technologieniveau blijft aan het front van de industrie. Innovatieve die end-effector, door SRT wordt ontwikkeld, kan het eenvoudige en herhaalde werk nabootsen die van de menselijke hand, het „laatste centimeter“ probleem van industriële automatisering oplossen en het markthiaat in het sorteren en verpakking van onregelmatige en breekbare punten vullen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT voltooide een nieuwe ronde van financiering van bijna 100 miljoen yuans, leidend de ontwikkeling en de innovatie van zachte robottechnologie  2

 

Momenteel, SRT-zijn de producten gebruikt in verse halfgeleider, voedsel, 3C-elektronika, autodelen, medische apparaten en medische hoogwaardige verbruiksgoederen en andere industrieën. Bovendien blijft SRT de stijgende markt door de vernieuwende technologische voordelen uitbreiden van end-effectors en het voorzien van ondernemingen van totale automatiseringsoplossingen, met inbegrip van de bouw van onbemande intelligente fabrieken en digitale platforms om digitale productie te realiseren.

Bovengenoemde Ezhuang internationale Investering: China is een globaal verwerkende land, met de verdwijning van demografisch dividend en de verbetering van automatiseringstechnologie, industriële automatiseringsverbetering is dreigend. SRT is geëngageerd aan het verstrekken van geïntegreerde industriële automatiseringsoplossingen voor de industriesector, niet alleen los effectief de automatische behandeling van onregelmatige en kwetsbare punten in de industriesector op, maar ook om ondernemingen van de algemene oplossing te voorzien van automatische bevordering. De technische voordelen van zijn producten spreiden ook constant onder klanten uit. Momenteel, heeft het vele industriële klanten omvat, diep belast met vele industrieën zoals thermosflessenkoppen die, voorbereide groenten en medische behandeling, automatische algemene oplossingen verstrekken. De aangetoonde sterke bedrijfsgroei van de klantenkleverigheid en. Wij blijven concentratie betalen aan de bevordering van industriële automatisering in China en geloven dat SRT tot industriële automatisering in China kan bijdragen.

 

SRT is één van de weinig ondernemingen op het gebied van automatisering met unieke technologische voordelen, en is een typische „gespecialiseerde en innovatieve“ onderneming, volgens de eerste fase van Xinchuang-Kapitaal. Het bedrijfteam heeft strategische visie en het landen capaciteit, en heeft de capaciteit om de kenmerkende de technologievoordelen van het bedrijf in bedrijfswaarde om te zetten. Door de piramide-type bedrijfsstructuur, heeft het bedrijf de aanwinst van de lage kostenklant met kenmerkende flexibele end-effector, betere klanteneenheidsprijs in sleutelindustrieën met het oppoetsen van het pakket van het klantenproces, en het bereikte effect van de schaaleconomie met normalisatie van machines bereikt. Het heeft goed de groeipotentieel getoond en in een „weinig reuze“ en onzichtbare kampioensonderneming gemoeten groeien. Smic I Fonds is geëerd om de kans te hebben met uitstekend de ondernemingsteam van SRT werken om kerntechnologieën onophoudelijk te bevorderen en verder voordelige scenario's in de industrie te raffineren waar de robotautomatisering geleidelijk aan door periodicality wordt vervangen. Terwijl het bereiken van commercieel succes, draagt het Fonds van SMIC I ook tot de transformatie en de bevordering van de verwerkende industrie van China bij.

 

SRT, aangezien één van gespecialiseerde en speciale „weinig reuze“ ondernemingen, bij het toepassen van tractie aandringt, volledig spel aan de voordelen van technologie R&D en proces R&D geeft, zich met meer gelijkgestemde partners verenigt, de kwaliteitsverbetering van de traditionele verwerkende industrie van China, toelaat en de traditionele ondernemingen helpt van China de arbeid-intensieve wijze van de hand doen. Om in de wereldmarkt met de nieuwe houding te concurreren van „Intelligente productie“.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.