Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about De intelligente de productieoplossingen van SRT helpen de voedselindustrie om digitale productie te realiseren.
Evenementen
Neem contact met ons op

De intelligente de productieoplossingen van SRT helpen de voedselindustrie om digitale productie te realiseren.

2021-08-06

Latest company news about De intelligente de productieoplossingen van SRT helpen de voedselindustrie om digitale productie te realiseren.

Als tweede pijlerindustrie van de nationale economie, is het moderniseringsniveau van de voedselindustrie een belangrijk symbool wijzend op de kwaliteit van het leven van mensen geworden. Aangezien de schaal van ondernemingen in de voedselindustrie groeit, heeft de stijging van zowel loonkosten als materiële consumptie de uitgaven van ondernemingen in het productieproces verhoogd, die tot een meer en meer dringende behoefte aan voedsel verwerkende en verpakkende ondernemingen leiden om kosten te drukken. Met de impuls van nieuwe technologieën zoals wolk die gegevens verwerken, zullen Internet en de kunstmatige intelligentie, de voedsel verwerkende en verpakkende bedrijven zich bij de digitale productie, drukkend kosten en verbeterend productieefficiency om industriële transformatie en bevordering te bereiken concentreren.

 

De voedselverpakkingsindustrie staat voor de volgende uitdagingen in het bereiken van digitale productie:

 

De producten hebben breekbare, zachte of onregelmatig gevormde kenmerken, die het adaptief maken voor traditionele tangen moeilijk aan greep hen;

In productielijnen, zijn de inspectie en het plaatsen belangrijke stappen in kwaliteitscontrole, terwijl de traditionele hand visuele inspectiemethodes inefficiënt, naar voren gebogen en arbeidsintensief zijn aan het missen;

Momenteel, worden het vervoer, het beheer en de controle van materialen hoofdzakelijk gedaan door arbeidskrachten, resulterend in de stijging pakhuishuur en loonkosten, terwijl de winsten constant worden gedrukt.

 

Co. van de Robottechnologie van Peking heeft Zacht, Ltd (de Zachte Robot van SRT) een volledige waaier van wereld belangrijk productiemateriaal en verwante technologie om het markthiaat te vullen op het gebied van het sorteren, verpakking en logistiek van gestalte gegeven, breekbare punten.

 

1 oplossing、 SRT -SRT-iEOAT

De oplossing SRT -SRT-iEOAT kan de het grijpen snelheid waarborgen terwijl het toelaten van het niet destructieve grijpen van voorwerpen in productie, die de moeilijkheid kan effectief overwinnen om van gestalte gegeven en breekbare punten te grijpen en te behandelen. Het product heeft ook de Japanse FDA-voedselcertificatie van de V.S. en en de de EU-AP certificatie overgegaan, die direct contact met voedsel zonder verontreiniging toestaan te veroorzaken. Het realiseert verder automatische voedsel productie en verpakking, helpend ondernemingen om loonkosten te besparen, productieefficiency te verbeteren en efficiënt, energy-saving en veilige voedselverwerking te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over De intelligente de productieoplossingen van SRT helpen de voedselindustrie om digitale productie te realiseren.  0

2、 Robotachtige visie geïntegreerde oplossing

De Zachte Robot van SRT zich concentreert op de productie en de verpakkingsindustrieën in het voedselsegment. Gebaseerd op zijn origineel platform van de kernvisie, bouwt SRT onafhankelijk het onderliggende C++-algoritmekader en bereikt nauwkeurige toepassingen in de ontwikkeling van intelligente technologieën zoals dimensionale meting, visuele begeleiding, identificatie en het sorteren, evenals verschijningsinspectie, die fabrieken helpen om hun productielijnen, stijging productiecapaciteit te optimaliseren en kosten te besparen.

laatste bedrijfsnieuws over De intelligente de productieoplossingen van SRT helpen de voedselindustrie om digitale productie te realiseren.  1

In het voedsel sorterende proces, kunnen de geïntegreerde de robotachtige visieoplossingen van SRT voorwerpen nauwkeurig opsporen, hun kenmerken identificeren en hun informatie meten, waarbij objecten inspectie wordt voltooid, de kwaliteit wordt gestabiliseerd en beschermend het voedsel tegen verontreiniging tijdens distributie.

 

3、 Intelligente opslagoplossingen

De zachte robot van SRT neemt geavanceerde controletechnologie, bustechnologie, communicatie die en informatietechnologie, op intelligente logistiek wordt gebaseerd, intelligente workshop en industriële Internet-oplossingen over, een exclusieve geïntegreerde intelligente pakhuis en logistiek oplossing volgens het daadwerkelijke operationele scenario van de klant aan te passen. De oplossing kan klanten automatisch binnen en uit, het automatische sorteren, automatische distributie en andere diensten aanbieden, die optimaal gebruik van bergruimte, toegang en distributieautomatisering, en systeemintelligentie kunnen bereiken, waarbij ruim het intelligente beheersvermogen van fabrieken wordt verbeterd.

laatste bedrijfsnieuws over De intelligente de productieoplossingen van SRT helpen de voedselindustrie om digitale productie te realiseren.  2

 

In de toekomst, zal de Zachte Robot van SRT intelligente productieoplossingen voor traditionele verwerkende industrie blijven verstrekken en de hulpbedrijven bereiken digitale productie!

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.