Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst
Evenementen
Neem contact met ons op

SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst

2022-06-02

Latest company news about SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst

Op 29 April, werd de opslag van HARMAY Wuhan Titianyi, een globale opslag van de schoonheidsinzameling, officieel geopend, reproducerend HARMAY-opslaggenen en snel wordend binnen een heilig land voor manierhipsters aan stempel en winkel. Wat volkomen meer, intelligent de vertoningspakhuis van SRT is integreert wetenschap en technologie met schoonheidsmake-up, in botsing komende oude buitenlandse firma's die met moderne machines, een het winkelen ervaring enkel als het zijn in een science fictionruimte creëren. SRT sluit zich aan bij handen met HARMAY om zich bij u in een cyberpunkdatum aan te sluiten.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  0

 

Honderd jaren geleden, de oude buitenlandse firma's met witte muren en retro deuren en de Vensters voerden allerlei goede dingen van de Yangtze-Riviervallei uit. Honderd later jaar, verzamelt de Opslag van HARMAY Wuhan Tianyi hier globale schoonheidsproducten om manier voor „fashionistas“ te delen.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  1

 

Nochtans, opent de duw de deur over honderd jaar, zult u vinden dat de deur buiten de deur reeds keer twee en ruimte is. Buiten de deur, van oude buitenlandse firma herstel oude manieren zoals vóór, binnen de deur het de container is die oppasser herstelt oude manieren en het meest zij zet die een persoonswonder laten alsof om uit toekomstige „science fictionwereld“ te komen, een verscheidenheid van metaalelementen onder hen versieren.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  2

 

Deze „science fictionwereld“ is het intelligente vertonings driedimensionele die pakhuis door SRT voor de Opslag van HARMAY wordt gecreeerd Wuhan Tiandi.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  3

 

Als exploitant van intelligent vertonings driedimensioneel pakhuis, neemt SRT metaalstijl als belangrijkste toon om tot een „versie sc.i-FI“ het winkelen ruimte te leiden die populairder is met Generation Z. Het gehele driedimensionele pakhuis is verdeeld in drie lagen, één laag voor intern bezoek, twee drie lagen aan toegangsmaterialen, en met het venster van de ervaringsobservatie.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  4

 

Hardware, het volledige driedimensionele die pakhuis in vier planken, een totaal van lading wordt verdeeld 560 ruimte, aan de behoeften van ondernemings intensieve opslag te voldoen. SRT is uitgerust met 4 het plukken robots, 4 opheffende machines en 4 verpakkingsrobots. De afzet van het pakhuis wordt verbonden aan APP, en de automatische verrichting van het gehele proces van en materialen die gerealiseerd, realiserend onbemande verrichting in alle scènes zoals het opdracht geven tot, het grijpen en pakhuis opslaan opslaan wordt.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  5

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  6

 

Bovendien gebruikt SRT flexibele tang in plaats van stijve tang om tang het krassen te verhinderen. De flexibele tang van SRT is een innovatieve flexibele die inrichting wordt ontworpen om de vorm van zeester te imiteren. Het wordt gemaakt van standaardsiliconerubber (voedselrang) en heeft de voordelen van goede verenigbaarheid, zachte actie en het niet destructieve begrijpen. Het is geschikt om schoonheidsmiddelen, blinde dozen en andere voorwerpen te grijpen met zachte verpakking.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  7

 

Er zij op gewezen dat de klauwkleur volgens ondernemingsvereisten kan worden aangepast. In de HARMAY-opslag van Gedroogde pruimenwuhan Tiandi, heeft SRT de flexibele klauwen zwart gemaakt om de pakhuisstijl van HARMAY-gedroogde pruimen aan te passen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  8

 

In termen van software, verkiest SRT geavanceerd praktisch besturingssysteem en software de op grote schaal van de databasesteun om gedistribueerde gegevensbeheer en toegang en verbinding tussen veelvoudige gegevensbronnen te steunen. Zich baseert op informatietechnologie en moderne logistiektechnologie, heeft SRT reengineered en optimaliseerde het volledige bedrijfsproces. Bovendien onderzoekend de ontwikkeling op lange termijn, keurt de gehele reeks van het intelligente driedimensionele systeem van het vertoningspakhuis modulair geavanceerd ontwerp, stal, veilig, betrouwbaar, gemakkelijk te handhaven en te leiden goed.

 

Het is gebaseerd op de berekening van de reusachtige database dat het driedimensionele pakhuis de plankenstructuur en de productherhaling regelmatig volgens de marktvraag kan aanpassen. Bijvoorbeeld welk product goed om is te verkopen, welke prijs goed om is te verkopen, kleurt de lippenstift van wat is het aantal etc. populairder, kan het stereopakhuis gegevens direct voorleggen. Vergeleken bij traditionele schoonheidsopslag, die aanpast zodra elke weinig maanden, de driedimensionele pakhuizen dagelijks of zelfs om het uur kunnen worden aangepast.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT bij aangesloten handen met HARMAY voor een „cyberpunk“ overeenkomst  9

 


 

Met de verbetering van de consumptieniveau van mensen, dag aan dag stijgen de opslagorden, en jaar na jaar toe nemen de loonkosten, wat de druk van pakhuisverrichting en beheer van ondernemingen verhoogt. Aangezien een pionier van geavanceerde technologie, SRT diep zich op de daadwerkelijke scènevraag concentreert, stelt een reusachtige geautomatiseerde bergruimte voor HARMAY Plum Wuhan Tiandi Store op, en keurt intelligente robot automatische sorterende blinde dozen goed om arbeidsintensiteit te verminderen en het probleem van arbeidskrachtentekort te verminderen. Dank aan de steun van de belangrijke technologie van SRT, is de Opslag van HARMAY Wuhan Tiandi het enige pakhuis van blinde dozen voor mechanisch wapen in China, en ook een belangrijke drager voor HARMAY-pruim geworden om merkcultuur te bevorderen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.