Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about SRT-van de machtshuishouden en Persoonlijke verzorging de looppasversnelling van de Productenproductielijn!
Evenementen
Neem contact met ons op

SRT-van de machtshuishouden en Persoonlijke verzorging de looppasversnelling van de Productenproductielijn!

2022-06-02

Latest company news about SRT-van de machtshuishouden en Persoonlijke verzorging de looppasversnelling van de Productenproductielijn!

Tijdens een korte periode van meer dan 20 jaar, heeft de dagelijkse chemische industrie van China een ontluikende schaal, uiterst trillend industrieel leger gevormd. Met de snelle economische ontwikkeling, blijft het besteedbare inkomen per hoofd toenemen, en de consumenten verbruiken en besteden vaker meer geld. In 2020, zal het 340 miljard yuans zijn. In 2021, zal de totale detailhandel van schoonheidsmiddelen 402,6 miljard yuans, met een verhoging van 18,41% bereiken, creërend de grootste verhoging van de totale detailhandel van schoonheidsmiddelen in 8 jaar. Momenteel, zijn er meer dan 4000 schoonheidsmiddelenondernemingen in de binnenlandse markt, en de concurrentie in de industrie stijgt ook. In het gehele productieproces, is de transformatie aan geautomatiseerde productie één van de belangrijkste elementen geworden om het concurrentievermogen van ondernemingen te verbeteren.

 

Voor de geraffineerde arbeidsverbindingen zoals het sorteren en assemblage in productie, het gebruik van ISC-luchtkussen-type de binnensteuninrichtingen op de productielijn de eenvoudige en herhaalde arbeid van menselijke handen imiteren, het „laatste centimeter“ probleem van industriële automatiseringsproductie kunnen oplossen, en speciaal-gevormd invullen en kwetsbaar is Er een hiaat in de markt voor punten in het sorteren en verpakking.

 

De resultaten overschrijden verwachtingen

Een bekend schoonheidsmiddelenbedrijf in China moet witte plastic componenten in spiraalvormige groeven tijdens product productie nauwkeurig assembleren. De witte plastic component, met een diameter van 9mm en een diepte van 12mm, is de kerncomponent van de lippenstiftbuis en draagt de torsie en de zachtheid van het gehele product van de lippenstiftbuis. Zijn binnenmuur met strookband, plastiek als grondstof, in het productieproces gemakkelijk schade, krasfenomeen te lijken.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT-van de machtshuishouden en Persoonlijke verzorging de looppasversnelling van de Productenproductielijn!  0

 

De handverrichting, herhaalde actie is gemakkelijk te vermoeien, lage efficiency, zijn de duurzaamheid en de specificiteit niet zo goed zoals automatisch productiemateriaal; De introductie van traditionele het vastklemmen klauw, het vastklemmen kracht is groot en niet te beheersen, gemakkelijk om schade aan de binnenmuur van lippenstiftpezen te veroorzaken, die in een grote verhoging van het aandeel vaste uitgaven van ondernemingen resulteren. De klanten hebben een geautomatiseerde productieoplossing gezocht die, het lossless geautomatiseerde sorteren en assemblage snel toelaat.

 

ISC-inrichting van de windbuil is de binnensteun een innovatieve flexibele die inrichting wordt ontworpen om de de zelf-defensievorm van kogelvisvissen en het bionische ontwerp te imiteren. De uiteindelijke de uitbreidingswaaier van de windbuil is 5.435.5mm, die het flexibele voeden vanuit veelvoudige invalshoeken in een smalle ruimte kunnen realiseren.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT-van de machtshuishouden en Persoonlijke verzorging de looppasversnelling van de Productenproductielijn!  1

 

SRT voerde automatische transformatie en bevordering van de productielijn, één die post met twee reeksen interne inrichtingen van ISC 24 uur per dag wordt aangepast, en lijn in werking gestelde 7* uit, producerend bijna 30.000 lippenstiften een dag. ISC-de intern-steuninrichtingen zijn gemakkelijk aan programma en stellen, en kunnen herhaalde en monotone taken op uitvoeren die hoge precisie zonder de productielay-out te veranderen vereisen. Deze flexibiliteit kan de verscheidenheid van toepassingen in de productielijn, echt flexibele productie verhogen.

 

Niet-destructief en traceless contact
Het modulaire ontwerp van ISC en de voedselveiligheidstructuur ontwerpen, overeenkomstig de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem ISO9001, tijdens klantengebruik, om de kwaliteit en de veiligheid van materiaal te verzekeren, zodat de producten geen krassen of schade hebben.

 

Hoog - de lay-outontwerp van de dichtheidsserie

Gebruikend een aantal high-density van de de steuninrichting van ISC intern ontwerp van de serielay-out, is de oogstpiek eens om de twee seconden, 130 keer/minieme extractie en het plaatsen van actie, geen weglating of materieel dalend fenomeen, het plukken snelheid en betrouwbaarheid maken de de met hoge frekwentie elk werkplekproces door elkaar, de gehele automatische „stabiel, nauwkeurig en snelle“ productielijn.

 

Veilige en steriele verwerking

De lippenstiftproductie tijdens de netheidsvereisten van het productiemateriaal is uiterst hoog. ISC-windbuilinternals worden goed verzegeld en stabiel om ervoor te zorgen dat geen stof binnengaat en het schoonmaken de procedures met inbegrip van water op hoge temperatuur of de chemische combinaties niet de inrichtingsoppervlakte doordringen, zodat kunnen zij veilig voor aseptische behandeling en assemblage van precisiecomponenten in lippenstift worden gebruikt. De stoomdesinfectie wordt v3o3or gebruik geadviseerd, of een kleine hoeveelheid alcohol kan voor desinfectie worden gebruikt, maar het bedrag zou niet moeten zijn teveel, anders zal het de verschijning van het gele product veroorzaken.

 

Toepassingen

De producttoepassing wordt gebruikt om in de productie van elektronische producten, computers en randproducten, communicatie producten, kantoorbenodigdhedendelen, autodelen, precisiemedische apparatuur, schoonheidsmiddelen, badproducten, flessenembryo's of smalle ruimte snelle en nauwkeurige toepassing bij te wonen.

 

laatste bedrijfsnieuws over SRT-van de machtshuishouden en Persoonlijke verzorging de looppasversnelling van de Productenproductielijn!  2

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.