Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren
Evenementen
Neem contact met ons op

Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren

2022-06-23

Latest company news about Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren

 

„Gemakkelijk te groeien, moeilijk te plukken en in te pakken?“ Het geeft niet als het hard is, geeft het slechts als het gemakkelijker is voor u.

 

Zoals we allen weten, zijn de plantaardige producten verschillend van andere goederen. Korter de tijd van het plukken aan het verkopen, beter. Tijdens deze periode, zouden de groenten niet alleen door de parade van troepenserie moeten overgaan, maar ook het gevoelige verschijningsniveau is beschermen niet beschadigd. In de slimme wereld hoe te om de nieuwe bloem te spelen in het plantaardige sorteren vereist heel wat het denken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  0

 

Wanneer het komt over groenten, hoeveel mensen heeft geraakt de muur?

Neem bonen, Uien en andere lange groenten als voorbeeld, omdat de groenten zelf ongelijk zijn, resulterend in de verpakking van groenten hebben ook problemen in grootte, lengte, gewicht en andere aspecten. In opvolgende baseert de behandeling zich van dergelijke groenten, ook meestal bij het hand sorteren om de doos/het dooswerk te voltooien. Duidelijk, gaat dit tegen de groeiende behoeften van mensen.

 

Waarom dat zegt u? Wanneer het over het hand sorteren komt, is het onvermijdelijk dat het niet verbonden met tijdrovende en lage efficiencyproblemen is. Tegelijkertijd, zal het de versheid van groenten verminderen, resulterend in groot verlies. In de context van grote output, strak tijd en tekort aan arbeidskrachten, hebben vele plantaardige ondernemingen „zich bij“ de intelligente productie, geconcentreerd om de efficiency van het plukken en verpakkingsschotels te verbeteren na verpakking.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  1

 

Is het tijd om de flexibele tang van SFG van alle soorten te zetten? Geworden!

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  2Na het installeren van de flexibele tang van SFG op hun eigen plantaardige verpakkende machine, verkiest een plantaardige productieonderneming SFG flexibele tang te roepen de „gouden vervoerder“ op het het plukken platform. Dit is begrijpelijk, aangezien de flexibele tangen van SFG „de groenten kennen beter dan zij zich.“ kennen

 

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  3

 

Kan de zachte klauw het kunstmatige werk werkelijk vervangen? Het werkt werkelijk!

De meeste strookgroenten kunnen niet dezelfde hoogte, te losse lichaamsstructuur, verschillende grootte van gewicht en volume bereiken wanneer verpakking. Dit soort groenten na de automatische plantaardige verpakkende die machine, met de vorige handmanier om te plukken en verpakkingsvakjes/vakjes, de flexibele klauw die van SFG in plaats van handboek wordt vergeleken, allerlei strook plantaardige zakken door intelligente greep, in eenvormige positie in het vakje sorteren, kan de verrichtingsefficiency zeer verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  4

 

Dit is hoofdzakelijk toe te schrijven aan de hoge geschiktheid van de flexibele tang van SFG. Enerzijds, kan de flexibele tang van SFG multifunctioneel bereiken. Met de flexibiliteit van het materiaal van het kiezelzuurgel, kan de flexibele tang van SFG de gevangen groenten, zonder voorafgaande instelling volgens het type, grootte, vorm, het gewicht adaptief verpakken, enz., die de traditionele productielijn voor eenvormige grootte en vorm, met hoge flexibiliteit de de van de hand doen. In het sorterende proces, ontwerp van de de tang imitatiezeester van SFG zal het flexibele ook geen krassen op de contactoppervlakte van groenten produceren, die niet alleen het probleem van groenten is gemakkelijk houdt te beschadigen, maar ook vermijdt allerlei die nadelen door hand te sorteren worden gebracht.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  5laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  6

Anderzijds, van het de klauwvoedsel van SFG kan het flexibele van het de rangsilicone rubbermateriaal, op de oppervlakte handelen van plantaardige lange tijd verpakking, en is onschadelijk aan menselijk lichaam. Volgens de gegevens, heeft de flexibele tang van SFG een levensduur van zelfs 3 miljoen keer. Dergelijke levensduur drukt zeer de het kopen kosten van regelmatige onderhoud en vervangingsend-effector.

 

Hoeveel mogelijkheden kan de flexibele tang van SFG aan de plantaardige wereld brengen? U kunt aan vele soorten denken!

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  7De flexibiliteit van de flexibele tang van SFG helpt om aan de seizoengebonden piekvraag van groenten het hoofd te bieden. Vooral in het voedsel verwerking en verpakkingsmilieu, elimineert de flexibele tang van SFG niet alleen werknemersafhankelijkheid, maar ook breekt de tijdslimiet, zelfs bij nacht kan nog normaal werken. Zo, vanaf de eerste dag, waren de de veiligheid, efficiency en vaardigheidsverbetering voordelen van de flexibele tang van SFG duidelijk.

laatste bedrijfsnieuws over Zorgvuldig gelezen suggesties | groenten de horde mogelijke wanneer het sorteren  8

 

Tot slot

Voor SFG zijn de flexibele klauw, of het een eenmansshow op het strook plantaardige plukkende en ladende platform is, of counterplay tussen diverse plantaardige categorieën, een goed spel. Achter het drama is de bepaling van SRT om arbeidsafhankelijkheid te verminderen en productielijnsnelheid en operationele efficiëntie voor fruit en plantaardige fabrikanten te verbeteren.

 

 

Daarna omhoog

Volgende tijd die wij zal spreken over hoe de flexibele tang van SFG werkt in ronde groenten.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.