Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about De supermarktrobots plukken en vullen automatisch goederen bij, en het slimme winkelen is aan uw kant
Evenementen
Neem contact met ons op

De supermarktrobots plukken en vullen automatisch goederen bij, en het slimme winkelen is aan uw kant

2022-06-10

Latest company news about De supermarktrobots plukken en vullen automatisch goederen bij, en het slimme winkelen is aan uw kant

Tegenwoordig, met de ontwikkeling van wereldeconomie, zijn de goederen kort en dun geworden. De snelle het levenssituatie en de populariteit van online het winkelen maken de omloop van goederen just-in-time neigen te zijn, multi-verscheidenheid en klein-partij. De types en de hoeveelheden goederen door distributiecentra worden verdeeld zijn scherp gestegen, en het aandeel sorterende verrichtingen in distributiecentra dat stijgt. De werkbelasting van het sorteren vertegenwoordigt ongeveer 40%-60% van de werkbelasting van de distributiecentra van de kettingssupermarkt, die de meeste arbeid en tijdrovende taak is.

 

Momenteel, manueel sorteren de meeste distributiecentra. Duidelijk, met de verslechtering van sorterende verrichtingen, vooral de verbetering van de kwaliteit van de supermarktdienst, zullen het verkorten van de tijd van de distributiereactie, en de verhoging van goederenverscheidenheden, het hand sorteren alleen niet sorteren het Op grote schaal kunnen tevredenstellen en de distributievereisten tonen aan dat de sorterende verrichtingen een belangrijke het werkverbinding zijn geworden.

 

 
Het „afscheid aan het traditionele model, met de gebimbam van het ordesysteem, het is niet meer de werknemers die het boodschappenwagentje duwen om de goederen, maar een paar „zachte robothanden“ te sorteren werkend op een ordelijke manier.“

 

De werkende frequentie van zachte tang kan 110PM zijn, maximum die precisie 0.08mm en maximumlading 10kg herhalen. De levensduur van het begrijpen kan meer dan 3 miljoen keer bereiken, gemakkelijk voldoend aan de meeste vereisten van assemblage., hoge manipulatienauwkeurigheid en hoge pasvorm, en voor het grijpen van gestalte gegeven en breekbare punten gebruikt.

 

 
Na het ontvangen van de orde van het systeem, bepaalt de plaats de robot snel van het aangewezen product op de plank, plant de kortste weg, neemt het overeenkomstige product regelmatig, en zet het in de aangewezen het winkelen mand.

 

 

Uitgerust met de flexibele kaken van SRT, is de robot niet alleen geschikt en en, maar ook hoogst compatibel voor het snellere nauwkeurigere plukken het plaatsen met vorm, grootte en gewicht. In het het grijpen proces, of het gevormde vaten voedsel, vruchten en groenten van verschillende vormen onder ogen ziet, of breekbare grote pakketten van spaanders, kan het de producten zoals een menselijke hand buigen en verpakken, en ook veroorzaakt geen stijf effect, bereikend het efficiënte en niet destructieve sorteren.

 

 
Geen kwestie in de hete zomer of in de koude winter, de flexibele tang van SRT kan onophoudelijk en in goederen grote hoeveelheden sorteren die, die arbeiders van dit herhaalde en met hoge intensiteit werk bevrijden, de arbeidsintensiteit van werknemers verminderen en personeelsefficiency verbeteren. Naast het begrijpen, kan de flexibele tang van SRT andere fijne bewegingen ook uitvoeren zoals het opheffen, het klikken, het drukken, en het duwen. Het gehele lichaam wordt gemaakt van standaardsilicone rubber (voedselrang) materiaal, dat de oppervlakte van voedsel kan direct contacteren zonder verontreiniging of stijf effect te veroorzaken.
laatste bedrijfsnieuws over De supermarktrobots plukken en vullen automatisch goederen bij, en het slimme winkelen is aan uw kant  0

 

Met de ononderbroken ontwikkeling van wetenschap en technologie, automatische sorterende systemen, automatische pakhuizen, driedimensionele pakhuizen, zijn enz. populair, wat niet alleen de functies van automatische informatievergaring, het automatische sorteren van punten, automatisch vervoer, automatische opslag, enz. realiseert, geworden maar ook de informatie van goederenlogistiek gerealiseerd. geautomatiseerd, en intelligente hoge snelheid. Het onbemande sorteren, de automatische aanvulling, en de onbemande voertuig en hommellevering in supermarkten zijn ook toekomstige ontwikkelingen.

 

In de intelligente productielijn sorterende verbinding voor zacht, zijn de ongelijke, misvormde, uiterst dunne, gemakkelijk gebroken niet genormaliseerde verpakking, de producten met te kleine hiaten, de producten van verschillende en grootte en gewichten en vormen die de toepassingswaaier van intelligente end-effector I-EOAT - de flexibele tang van SRT sorteren behandelen.

 

Als u de werkbelasting wilt verhogen en het geautomatiseerde productielijnproces optimaliseren, kunt u 400-186-7770 draaien aan SRT-deskundigen op elk ogenblik spreken om u te helpen geschikte oplossingen vinden.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.