Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen
Evenementen
Neem contact met ons op

Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen

2023-08-08

Latest company news about Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen

Zhejiang Yongkang is niet alleen de "bekerhoofdstad van China", maar ook de windscherm van de toepassing van innovatieve technologie in de thermosbekerindustrie.Boke Vision (SRT) bouwde een reeks geautomatiseerde productielijnen voor veel kop thermosbekerbedrijven in Yongkang, waarvan staal bodem visuele positionering laser vlucht markering lijn is een van de belangrijkste innovatieve toepassingen.

laatste bedrijfsnieuws over Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen  0

 

Automatisering van de bedrijfsmodus

Voltooi de bouw van het thermosbekersysteem

 

De traditionele stalen bodemmarkering van de thermosbeker wordt door handmatige handmatige bediening voltooid, wat het probleem van meer mensen in dienst nemen, stijgende arbeidskosten en tekort aan arbeidskrachten met zich meebrengt,en de kunstmatige markeringsplaats beslaat een groot gebied, kan niet zorgen voor een bepaalde werkomgeving voor de werknemers, markering snelheid is traag, enz., Dit zijn de traditionele thermosbeker fabrikanten kunnen het probleem niet vermijden.

laatste bedrijfsnieuws over Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen  1

Bokev stalen bodem visuele positionering laser vlucht markering lijn (hierna "staal bodem vlucht markering lijn" genoemd) output door middel van glasvezel, kan continu tekenen digitale / Engels karakters,Chinese tekens en handelsmerkgrafieken op de onderkant van de thermische bekerDe opkomst ervan stelt niet alleen de bedrijven voor de productie van thermosbekers in staat om de transformatie van handmatige markering naar geautomatiseerde productiemethoden te voltooien,Het biedt ook meer mogelijkheden voor jongeren die in de fabriek werken om in contact te komen met geautomatiseerde productie en zich aan te passen aan de snel veranderende thermosbekerindustrie met nieuwe vaardigheden.

laatste bedrijfsnieuws over Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen  2

 

Productie-efficiëntie

Beheersbare kosten leveren meerwaarde op

 

Vluchtmarkering is relatief tot statische markering, meestal markering van de noodzaak om het werkstuk te verplaatsen naar de stopstand, markering is voltooid en vervolgens verplaatst naar de assemblagelijn voor het volgende proces,vertraging van de productie-efficiëntie van de productielijn.

 

De optische glasvezellasermarker is gecombineerd met de productielijn, heeft de bewegingsvolgmodus en is uitgerust met een hogesnelheidsscanningsgalvanometer.en kan worden gemarkeerd tijdens het voeden zonder dat dit de normale doorvoer van de stalen bodem van de thermosbeker beïnvloedtDe snelheid van het markeren kan 12000 mm/s bereiken en de snelheid van de assemblagelijn is 300 m/min.

laatste bedrijfsnieuws over Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen  3

Bovendien kan het stalen bodemvliegmerk productiebedrijven helpen de capaciteit van de apparatuur ten volle te benutten, stilstandstijden en productieruitwisselingstijden te verminderen en de werkdruk van de werknemers aanzienlijk te verminderen.Vooral wanneer de onderneming geconfronteerd wordt met een groot aantal of meerdere bestellingen, kan de capaciteit flexibel worden aangepast aan de werkelijke vraag.

laatste bedrijfsnieuws over Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen  4

 

Standaardisering van de kwaliteit van het product

Verhoog de klanttevredenheid

 

Hoe hoger de mate van automatisering in de thermosbekerindustrie, hoe meer standaardisering van de productie kan worden bereikt en hoe hoger het percentage gemarkeerde producten.de huidige eisen aan de kwaliteit van thermosbekerproducten nemen toe, en er zijn veel oncontroleerbare verbruik en slijtage in het handmatige markeringsproces, wat de productie nauwkeurigheid beïnvloedt.

laatste bedrijfsnieuws over Thermosbeker stalen bodemmarkeringslijn om de productiecapaciteit met 1/3 te verhogen  5

Met behulp van de stalen bodemvluchtmarkeringslijn met visuele positionering en visuele inspectie, tijdige detectie van product- of procesdefecten of anomalieën,In het kader van het programma voor de ontwikkeling van de interne markt voor de telecommunicatie en telecommunicatiesector is de Commissie van oordeel dat de Commissie in de eerste plaats de mogelijkheid moet bieden om de interne markt voor de telecommunicatiesector te verbeteren., kan het ook extra kwaliteitsvoordelen voor de onderneming opleveren.

 

Willekeurige voeding, nauwkeurige positionering met machinevisie, hoge nauwkeurigheid van het merkteken, verbeteren van de tevredenheid;

Machine vision real-time detectie van valse/vervormde/onregelmatige/ontbrekende/gelende en andere markeringsdefecten;

Het programma is eenvoudig te leren, vermindert de opleiding van de bediener en vermindert de kans op fouten;

 

Maximaal economisch voordeel

Een grotere toegevoegde waarde ontsluiten

 

De arbeidskosten zijn een economische factor die nooit kan worden genegeerd.kan de exploitatiekosten volledig verlagen, het bereiken van een fijne productie, effectief helpen van ondernemingen in het productieproces kostenbeheersing, het bevorderen van de intelligente productieproces.

 

Uit de verificatie van de klant die de laservluchtmarkeringslijn heeft gebruikt, kan het aantal markeringen worden verminderd van de oorspronkelijke 6 personen tot 2 personen.

Door middel van de effectieve berekening van de klanten wordt verwacht dat de beleggingsrendementcyclus in een enkele dienst ongeveer 1,4 jaar is, met een hoog rendement en een korte cyclus.

Het kan het digitale proces van kwaliteitscontrolebeheer realiseren, de productie van producten kunnen worden getraceerd en het management verbeteren en intuïtieve voordelen realiseren.

Hoge toegevoegde waarde, door het creëren van een goede reputatie voor de kwaliteit van het product en de eerste upgrade van geautomatiseerde productielijnen, die de toename van het ordervolume bevorderen.

 

Bovendien is de apparatuur flexibel, het modulaire ontwerp is gemakkelijk aan te passen, kan worden gecombineerd met automatische besturing, intelligente productie,de apparatuur kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in vele verschillende productielijnen om een aangepaste versie van het online vluchtmarkeringssysteem te vormen, om bedrijven te helpen de intrinsieke waarde van de gegevens in het productieproces te benutten, zodat bedrijven kunnen voldoen aan de behoeften van de markt en het technische potentieel kunnen benutten.

 

Naast de thermosbekerindustrie kan laservluchtmarkeringslijn ook op grote schaal worden gebruikt in elektronische componenten, hardwarehulpmiddelen, elektrische producten, consumptiegoederen, sensoren, auto-onderdelen,3C-elektronica, ambachten, cadeauaccessoires, elektrische apparaten met hoge en lage spanning, badkamerindustrie, batterijindustrie, IT-industrie en andere gebieden van allerlei materialen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.