Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.
Evenementen
Neem contact met ons op

Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.

2021-08-16

Latest company news about Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.

Voor 6 Augustus 2021, Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, Chen Hezhong en Li Xi, ambtenaren van het Kleine en Middelgrote Ondernemingenministerie van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, Guo Hongjun, Hoofd van Noordelijke Markt van de Beurs van Shanghai, en Cai Jie, Manager van Op de markt brengend Ministerie van de Beurs van Shanghai, bezocht het hoofdkwartier van Co. van de de Robottechnologie van Peking Zacht, Ltd (hierna genoemd SRT). M. Zhao Xin, Voorzitter van SRT, M. Bao Lei, CTO van SRT, M. Liu Chunjiao, Directeur van Medische Afdeling van SRT, M. Lin Tao, Verkoopdirecteur en M. Su Jingwen, Raadssecretaresse van SRT begeleidde de delegatie om aan het onderzoek deel te nemen.

laatste bedrijfsnieuws over Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.  0

Tijdens het onderzoek, bezocht het team de productielijnen en R&D-laboratoria van de ondernemingen, die in detail over hun onderzoek en ontwikkeling, marketing en verkoop, de technische innovatie en vooruitgang van de projectbouw, enz. leren. Zij waardeerden hoogst de verwezenlijkingen door SRT in het aanhangen de ontwikkelende richting die van „professioneel worden gemaakt, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.

laatste bedrijfsnieuws over Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.  1

In het verdere seminarie, luisterde het onderzoekteam aan de introductie van de ontwikkeling van de onderneming. Voorzitter Zhao Xin gaf een gedetailleerde inleiding aan de bedrijfszakensectoren, onderzoek en ontwikkeling, productievoorwaarden, productieprocessen en kwaliteitscontroleprocédés. In de context van de de situatie en ontwikkelingsstrategie van het bedrijf huidige, deelde Zhao ook zijn oordeel op de situatie en de toekomstige ontwikkelingen van de verwerkende industrie.


laatste bedrijfsnieuws over Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.  2

Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, drukte zijn volledige bevestiging van de nadruk van SRT op R&D-investering en zijn kernsterke punten uit. Na het begrip van de behoeften van de onderneming, benadrukte Wang relevante suggesties aangaande onderneming en de industrienormen, de cultuur van talenten, en de begeleiding aan de toeleverancier.

 

Beleid van het land, glorie van de onderneming

Op de avond van 6 Augustus, kabeltelevisie-rapporteerde de nieuwsuitzending dat er een aantal „zijn professionele, diep-gaat, buitengewone en innovatieve“ kleine en middelgrote ondernemingen in China die zich op specifieke sectoren en gesegmenteerde producten concentreren, zich blijven vernieuwen en ontwikkelen, en bezet een belangrijke positie in de markt. Deze ondernemingen blijven inspanningen leveren en worden een belangrijke kracht in het verbeteren van zwakke verbindingen en het versterken van de lange raad evenals het overwinnen van de insluiting op China, die de economieontwikkeling helpen te bevorderen.

 

Liang Zhifeng, de Directeur van de Kleine en Middelgrote Ondernemingendienst van het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie van China, wees erop dat het Ministerie zich op nationaal beleid, milieu en de diensten zal concentreren, financiering en rechtenbescherming, zal bevorderen en onophoudelijk de innovatiecapaciteit en het professionalisme van het MKB zal verbeteren. Liang wees ook erop dat het Ministerie ondernemingen om een belangrijke kracht binnen zal begeleiden te worden in het verbeteren van zwakke verbindingen, het versterken van de lange raad, en het overwinnen van de insluiting op China, om sterke steun voor de bouw van een nieuwe ontwikkelingsstructuur te verlenen.

laatste bedrijfsnieuws over Wang Lei, Afgevaardigde Director van de Gemeentelijke Dienst van Peking van Economische en Informatietechnologie, bezocht het bedrijf voor onderzoek en drong op de ontwikkelende richting van „professioneel aan, diep-gaand, buitengewoon en innovatief“.  3

 

De „Kleine Reuze“ ondernemingen zijn het beste van het „professionele, diep-gaat, buitengewone en innovatieve“ MKB. SRT, die zachte en breekbare punten zoals eieren, tandenstokers en servetten kan opnemen, werd toegekend de nationale titel van „Kleine Reus“ bij de recente Nationale Tentoonstelling van de Verwezenlijkingen van het „Professionele, diep-Gaat, Buitengewone en Innovatieve die“ MKB in Tchang-cha wordt gehouden. Dit merkt een belangrijk stap voorwaarts voor SRT in termen van onafhankelijke innovatie, onderzoektoepassing, marktuitbreiding en leiding in de industrie.
 

Als één van van het „professionele, diep-gaat, buitengewone en innovatieve“ MKB, Co. van de de Robottechnologie van Peking Zacht, zal Ltd deze kans te baat nemen de vakmanschapgeest van de „Weinig Reus“ contentiously om te bevestigen. SRT zal zich op technologische innovatie en lay-out wereldwijd, verder concentreren productiespecialisatie, beheersverbetering en technologiedifferentiatie, beter spel bevorderen een hoofdrol als pionier. Het bedrijf zal aan de talenteninleiding en de technologische innovatie, actief met de overheid, de ondernemingen en de beroemde universiteiten samenwerken, zich in een win-win situatie ontwikkelen, zich tegelijkertijd houden en constante inspanningen leveren om het doel te bereiken om een internationale prima onderneming te worden.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.