Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Enkel verbetert voor alle soorten, flexibele tangen bedrijfproductiecapaciteit
Evenementen
Neem contact met ons op

Enkel verbetert voor alle soorten, flexibele tangen bedrijfproductiecapaciteit

2021-08-06

Latest company news about Enkel verbetert voor alle soorten, flexibele tangen bedrijfproductiecapaciteit

Achtergrond

Een sorterende en verpakkende lijn in Charoen Pokphand Foods vereist het grijpen en behandeling van vleeswaren. De vleeswaren variëren in vorm, gewicht en volume, die het gemakkelijk maken om spaties te vangen en materiaal te laten vallen tijdens verrichting.

 

laatste bedrijfsnieuws over Enkel verbetert voor alle soorten, flexibele tangen bedrijfproductiecapaciteit  0

Uitdaging

Het originele productiemateriaal gebruikte stijve tangen, die schade aan de verpakking tijdens verrichting veroorzaakten. En de slechte verenigbaarheid van stijve tangen veroorzaakte problemen zoals lege grepen en liet vallen materiaal, die efficiency verminderen.

 

Oplossing

De flexibele het grijpen van SRT oplossing staat voor nauwkeurige lading en het leegmaken toe zelfs wanneer het product verschillende vormen, gewichten en volumes heeft. Het zachte materiaal van de tangen krast niet het vlees.

laatste bedrijfsnieuws over Enkel verbetert voor alle soorten, flexibele tangen bedrijfproductiecapaciteit  1

Voltooiing

Met de flexibele tangen, vergeleken de volledige productielijnladingen die regelmatig, efficiency verhogen met 1,5 keer en kosten door 25% drukken bij de originele oplossing.

 

Succesvol Geval

Charoen Pokphand Food Frozen Products-de Verpakking in kratten, van de de Vissenbal van Shenzhen Haiyuan de Automatische Verpakkende Lijn, van de de Automatiserings (bedrijf overzee) Wortel van Brillopak de Innovatieve Sorterende Lijn, de Plantaardige Verpakkende Lijn MBL-van OPLOSSINGENs.r.l. (bedrijf overzee).

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zachte Robottang Auteursrecht © 2021-2024 Beijing Soft Robot Tech Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.